N8 Kulaklık Girişi Kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kulaklık Girişi Kırıldı
N8 kulaklık girişi kırıldı garantiye girer mi sizce? Zaten N8 in kulaklık girişinde kullanılan malzeme kalitesizliği dikkatimi çekiyordu sonunda olan oldu. Ne yapsak ki küçük bir parça için telefonu ne kadar bekletirler ki?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
bende üst kapak değişimi için vercem 80 kağıdı gözden çıkardım.kvk yı ara ayrıntılı bilgi verirler...

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler senin üst kapağa ne oldu ki?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Telefon 1.5 metreden yüz üstü düştü üst kapak ta sadece 2 tane sıyrık var onun dışında taş gibi...

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
bir kaç sıyrık için 80 tl garantide ne kadar kalacakmış onuda biliyormusun?

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
Valla dişini gösterirsen hemen verirler yani ipler senin elinde olsun...

pasha14

pasha14

Üye
Garanti karşılayabilir bence bir gönder.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sadece üstteki siyah kısım sa para almazlar bende de açma düğmesinin yanı biraz kırıldı ve hdmı kapağı.. çok kalitesiz yapılmış. ama götürme ihtiyacı duymadım. çünkü bu sene çok uğraştım garanti işleriyle bi ay daha telefonsuz kalamam:pro:

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Uğraşmaya değmez dediğin yerde bendede çatlak var kulaklık girişinden kasaya doğru çatlak var ve bir sürü çizik var saymakla bitmez ekranı bile çizildi yani hemde göze batıyor bazen. Ama bekleyecem garanti bitmeye yakın vercem neyi varsa garanti kapsamında yapsınlar garantiye girmeyenide kendim vericem sıfır gibi telefon olacak İnşallah telefon değişmezse kırılmazsa vs. :)

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar için teşekkürler. Benim derdim küçücük bi şey için telefonu alıkoymasınlar bugün vakit bulamadım servise gitmeye yarın yada öbürgün bi uğrayacağım bakalım...

Aege

Aege

Üye
Benimde kulaklık girişinin olduğu bölüm kırıldı

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun ben henüz uğrayamadim servise. Çok zayıf gerçekten kulaklık girişindeki halka tamamen içine göçecek diye korkuyorum. Insan sağlam bir metalden yapar, her gün tak çıkar en çok kullandığımız bölümü telefonun.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
al gırdın gırdın:p: içine göçebileck kadar kırıldı demk. bu kadarınıda beklemiyodum

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
garanti kapsamına girmez benimde kırıldı gönderdim fiyat çıkardılar ;) artık koruyucu kapakla kullanıyorum kauçuk baya sağlam ;)

Aege

Aege

Üye
Benim şarj giriş yeri de oynuyor :)

SilentOne

SilentOne

Üye
oha ne oynak telefn mus

Dampierre

Dampierre

Üye
Benim telefonda hiçbir sorun yok maşallah :D Ama haklısınız. Gövdesi alüminyum olan bir telefonun alt ve üst kısmını neden plastikten yaparlar anlamış değilim. Telefonun çizilmeye en müsait yerleri alt ve üst kısım ve tek çizilebilen yeri (diğer tarafları çizilmeye dayanıklı). Ne mantık anlamıyorum nokiayı.

Raskoln

Raskoln

Üye
    Konu Sahibi
Bugün servise gittim 5 dakikada bir lokmacik halkayı değiştirirler düşüncesiyle, adamlar Istanbul a gönderip orda karar verecekler garanti kapsamında olup olmayacağına dediler dondum kaldım. Yapacak bi şey yok böyle kullanmaya devam zira sese bi etkisi yok umarım satarken değerini çok düşürmez. Bu basitlik iyice soğuttu cihazdan borcu daha bitmedi yoksa satacağım. Bir de şu Anna yı görmeden olmaz bi süre daha Nokia ile devam hadi hayırlısı.

nonamex

Üye
Benim telefonda hiçbir sorun yok maşallah :D Ama haklısınız. Gövdesi alüminyum olan bir telefonun alt ve üst kısmını neden plastikten yaparlar anlamış değilim. Telefonun çizilmeye en müsait yerleri alt ve üst kısım ve tek çizilebilen yeri (diğer tarafları çizilmeye dayanıklı). Ne mantık anlamıyorum nokiayı.

Wireless ve Şebeke antenleri orda, Alüminyum yapsalar çekmezdi...

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Benimkide kırıldı orası çok pis görünüyor N8'in karizması kalmadı resmeen..
Onun dışında birde HDMI girişide yarı yarıya kırık.

Üst Alt