whcleazer
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadasım telefonda belli bi sorun var nokiada bunu acıkladı servise ver düzeltirler yazık olmus n8 aldıgın
[RedaLöRd]#;3043747' Alıntı:
katılıyorum servise verdiginde Yenibir N8 veriyorlar.
kardeş telefonu aldığın yere git birebir değişimi iste ısrar et yoksa servis yolu gözlersin haklarını koru..
Ya telefonun alındığı yer İzmir,ama ben şuan İstanbuldayım burdaki herhangi bi teknosa'ya da götürsem değişim olur mu acaba ?
Kardeş yazılımını güncellet bir problem kalmıyor telefona dışardan pek uygulama yükleme uygun olmayabiliyor üst düzey hafıza kartı ve sim kart kullan bu cihaz böyle iyi forumlar...
Ya telefonun hastasıyım mükemmel ötesi bi telefon ama şu kötü yanı nasıl düzelecek ya..10dk önce durduk yere tekrar kapandı açılmıyo şuan, yarın servise götürüyorum inşallah yenisini alabilirim büyük ihtimal bir sürü hikaye anlatıp servise göndericekler ama yenisini almak için uğraşıcam..Bu arada yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü pc suite yardımıyla yazılımını yeniden yüklemiştim değişen hiç bişey olmadı aynı hatalar devam ediyo..
yazılımla ilgili değil dostum değişim iste direk hakkın bak araştır bu kapanma sorunu bir süre sonra hiç açılmamaya dönüşüyor
Kardeş kendin yükleme yüklenmiş gibi görünüyor ama düzgün yüklenmiyor bir güvenilir servise yükle telefon çok hızlı bir dakika içerisinde tamamlanıyor ben böyle yaptım ve şimdi çok memnunum tavsiye ederim iyi forumlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?