whcleazer
Üye
N8 Kapanıp açılmama sorunu ! yardım lütfen !!..
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce,annem izmir teknosa'dan N8 hediye alıp bana (istanbul'a) gönderdi..Telefonu 2 haftadır kullanıyorum 1 hafta önce hiç bir sorun çıkarmıyodu fakat şu 1 haftadır 2 kere durduk yere reset attı ardından 1 gün sonra hiç bişey yokken, telefon kilidini açtım ve aniden ekran gitti açma düğmesine bastım falan açılmadı bekledim 10dk tekrar bastım açılmadı falan derken sabah olmasını bekledim sabah kalktım ve 2 3 denemeden sonra telefon açıldı sevindim bi daha yapmaz heralde fln diye düşünürken dün tekrar aynı sorun oldu radyo'da müzik dinlerken birden müzik kesildi ve ekran gitti telefon tekrar kapandı ben açmayı falan denedim sürekli açılmadı tekrar sabahı bekledim sabah 8 10 denemeden sonra tekrar telefon açıldı fakat bu olayın tekrarlıyacağını düşünüyorum..Sizce ne yapmam gerekiyo ? Telefon izmir teknosa'dan alındı burada herhangi bi teknosa'ya götürsem telefonu değiştirme durumları nedir acaba ? yada servis'e mi yollarlar ? Başına daha önce şu yaşadığım sorunlar gelmiş ve bu durumu atlatmış arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim ?