N8 Kapanıp açılmama sorunu ! yardım lütfen !!..

Sponsorlu Bağlantılar

whcleazer

whcleazer

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kapanıp açılmama sorunu ! yardım lütfen !!..
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce,annem izmir teknosa'dan N8 hediye alıp bana (istanbul'a) gönderdi..Telefonu 2 haftadır kullanıyorum 1 hafta önce hiç bir sorun çıkarmıyodu fakat şu 1 haftadır 2 kere durduk yere reset attı ardından 1 gün sonra hiç bişey yokken, telefon kilidini açtım ve aniden ekran gitti açma düğmesine bastım falan açılmadı bekledim 10dk tekrar bastım açılmadı falan derken sabah olmasını bekledim sabah kalktım ve 2 3 denemeden sonra telefon açıldı sevindim bi daha yapmaz heralde fln diye düşünürken dün tekrar aynı sorun oldu radyo'da müzik dinlerken birden müzik kesildi ve ekran gitti telefon tekrar kapandı ben açmayı falan denedim sürekli açılmadı tekrar sabahı bekledim sabah 8 10 denemeden sonra tekrar telefon açıldı fakat bu olayın tekrarlıyacağını düşünüyorum..Sizce ne yapmam gerekiyo ? Telefon izmir teknosa'dan alındı burada herhangi bi teknosa'ya götürsem telefonu değiştirme durumları nedir acaba ? yada servis'e mi yollarlar ? Başına daha önce şu yaşadığım sorunlar gelmiş ve bu durumu atlatmış arkadaşlarımız varsa yardımcı olurlarsa sevinirim ?

Noks

Noks

Üye
arkadasım telefonda belli bi sorun var nokiada bunu acıkladı servise ver düzeltirler yazık olmus n8 aldıgın

Trackmania

Trackmania

Üye
arkadasım telefonda belli bi sorun var nokiada bunu acıkladı servise ver düzeltirler yazık olmus n8 aldıgın

katılıyorum servise verdiginde Yenibir N8 veriyorlar.

erkara_64

[RedaLöRd]#;3043747' Alıntı:

katılıyorum servise verdiginde Yenibir N8 veriyorlar.

kardeş telefonu aldığın yere git birebir değişimi iste ısrar et yoksa servis yolu gözlersin haklarını koru..

whcleazer

whcleazer

Üye
    Konu Sahibi
kardeş telefonu aldığın yere git birebir değişimi iste ısrar et yoksa servis yolu gözlersin haklarını koru..

Ya telefonun alındığı yer İzmir,ama ben şuan İstanbuldayım burdaki herhangi bi teknosa'ya da götürsem değişim olur mu acaba ?

mucaht

Üye
Ya telefonun alındığı yer İzmir,ama ben şuan İstanbuldayım burdaki herhangi bi teknosa'ya da götürsem değişim olur mu acaba ?

Dostum bi sıkıntı çıkmaz merak etme izmirden aldığını herhangi bir teknosa ya götürüp sihazın sorunlarını dile getirebilirsin, istersen servise yollayıp telefon tamir olacak da gelecek diye beklersin istersen ısrar edip yeni bir cihazla değişim yapabilirsin.

tabiki89

tabiki89

Üye
yapmayin arkadaslar israrla olacak sey mi bu? Telefonu yapamazlarsa veya servis suresi dolunca yenisini veriyorlar. Senin istegine gore degil.

maxirabit

maxirabit

Üye
Teknosadan aldıysan garantisine teknosa karışmıyor.Zaten teknosayı arasan da sana teknosaya veren firamanın telefonun verir.Bildiğim kadarıyla kvk'dan alıodu teknosa nokia'yı.

Ayrıca teknosada telefonu alırken kendileri ek ücret karşılığı garanti veriyor,eyer ücret karşılığı garanti alındıysan Teknosa Asist Merkezi’ni arıyacan.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Kardeş yazılımını güncellet bir problem kalmıyor telefona dışardan pek uygulama yükleme uygun olmayabiliyor üst düzey hafıza kartı ve sim kart kullan bu cihaz böyle iyi forumlar...

whcleazer

whcleazer

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yazılımını güncellet bir problem kalmıyor telefona dışardan pek uygulama yükleme uygun olmayabiliyor üst düzey hafıza kartı ve sim kart kullan bu cihaz böyle iyi forumlar...

Ya telefonun hastasıyım mükemmel ötesi bi telefon ama şu kötü yanı nasıl düzelecek ya..10dk önce durduk yere tekrar kapandı açılmıyo şuan, yarın servise götürüyorum inşallah yenisini alabilirim büyük ihtimal bir sürü hikaye anlatıp servise göndericekler ama yenisini almak için uğraşıcam..Bu arada yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü pc suite yardımıyla yazılımını yeniden yüklemiştim değişen hiç bişey olmadı aynı hatalar devam ediyo..

franzliszt

franzliszt

Üye
Ya telefonun hastasıyım mükemmel ötesi bi telefon ama şu kötü yanı nasıl düzelecek ya..10dk önce durduk yere tekrar kapandı açılmıyo şuan, yarın servise götürüyorum inşallah yenisini alabilirim büyük ihtimal bir sürü hikaye anlatıp servise göndericekler ama yenisini almak için uğraşıcam..Bu arada yazılımdan kaynaklandığını düşünmüyorum çünkü pc suite yardımıyla yazılımını yeniden yüklemiştim değişen hiç bişey olmadı aynı hatalar devam ediyo..

yazılımla ilgili değil dostum değişim iste direk hakkın bak araştır bu kapanma sorunu bir süre sonra hiç açılmamaya dönüşüyor

whcleazer

whcleazer

Üye
    Konu Sahibi
yazılımla ilgili değil dostum değişim iste direk hakkın bak araştır bu kapanma sorunu bir süre sonra hiç açılmamaya dönüşüyor

Şuan açılmıyo zaten yarın'ı bekliyorum.inş yarın'a kadar da açılmaz :ehe

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
Kardeş kendin yükleme yüklenmiş gibi görünüyor ama düzgün yüklenmiyor bir güvenilir servise yükle telefon çok hızlı bir dakika içerisinde tamamlanıyor ben böyle yaptım ve şimdi çok memnunum tavsiye ederim iyi forumlar....

whcleazer

whcleazer

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş kendin yükleme yüklenmiş gibi görünüyor ama düzgün yüklenmiyor bir güvenilir servise yükle telefon çok hızlı bir dakika içerisinde tamamlanıyor ben böyle yaptım ve şimdi çok memnunum tavsiye ederim iyi forumlar....

Teşekkür ederim tavsiyen için zaten yarın veriyorum servise ne yaparlarsa yapsınlar ama öncesinde değişim isticem tabikide..

SilentOne

SilentOne

Üye
cihaz deqişimi yaptır

sbf1456

Üye
Aynı Sorun İş Yerimdeki Arkadaşım Yaşadı Ve Şuan Servise Vermiş Servistekiler N8 'in Bazı Serilerinde Bu Kapanıp Açılma Sorunu Yaşanıyor demiş Ve yeni Sorunsuz N8 Vermişler

Kardeş Birde Servise Vermeden Önce Virüs Taraması Yapabilirsen Yap Çünkü Bende 5800 Vardı Ap Aynı Sorunu 1 Format VE Hafıza Kartını Biçimlendirerek Çözdüm ;) İstersen Sende Dene

tabiki89

tabiki89

Üye
benim n8 de iki haftadır serviste. yine böyle kapanıp açılmadı, hiç uğraşmadım direk verdim servise.Bekliyorum şu an. İki haftadır ses seda yok. Ne olacak hiç bilmiyorum.

Yenisini isteyince veriyorlar mı ne yapmalıyım? Bilen biri varsa yardımcı olabilir mi bi zahmet?

jipien

jipien

Üye
aynı sorun bende de var 24.11.2010 da hızlıal.com dan aldım ilk geldigin de acılıp kapanıyordu 15 sonra mynokia şikayet ettim servise götürüp yazılım attırmayı önerdiler ve 8 gün sonra telefonum acılnadı 22.12.2010 servise gittim yapamadılar 24.12.2010 da KVK ya servise yolıycakları söylediler kvk arıza sorguladım kvk daki kayıt 30.12.2010 olarak görünüyor bende şikayette bulundum telefonumun yenisiyle degişimini istedim beni aradılar degiştiremiyceklerini tamir edip yollıycak larını söylediler Nokia nın hatasının faturası bize cıkartılıyor

--------------- Ekleme ---------------

iyi geceler Arkadaşlar madur olanlar tekbaşına bişey yapamaz birlikte hareket etmek gerekir tüketiçi koruma dernegi var herkezin başvurması halinde telefonumuzu yenilerler bu site madurları bu rada madur olanlar için yeni bir bölüm acmalıyız

Üst Alt