N8 kamerası kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abdurahman94

Üye
    Konu Sahibi
N8 kamerası kırıldı
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 5 aylık bi N8'im var. Kamerasını pek sık kullanmam ama geçen gün telefonla konuşurken arkadaşımın ilgisini çekmiş kameran kırılmış ne oldu diye sordu. Hayır ne kırılması falan derken baktım gerçekten çatlamış. Herhangi bi düşürme darb olayı yok telefonda. Büyük bi titizlikle kullanırım cihazımı. Kamerayı koruyan dış cam dört parça şeklinde dışa doğru çatlamış kameranın iç kısımdaki gri yuvarlak yerdede sol tarafta yukardan aşağıya doğru bi çizgi var. Kamera çalışmıyor. Ne yapabiliriz. Bilgi verebilirmisiniz. Garantiye girermi. Teknik Servis filan yardımcı olun lütfen :) Teşekkürler.

By_Casparov

By_Casparov

Üye
garantiye girmez dostum. Para cepten çıkacak :s

abdurahman94

Üye
    Konu Sahibi
Tahminen kaç lira tutar :(

esatgelmedi

Üye
forumda telefonu düşürüp alt kısmını kıran bir arkadaş bir servisin 50 tl ye diğerinin ise garantiyle olabileceğini söylediğini yazmış. imkanın varsa farklı servislerde şansını dene. belki tutturabilirsin.

mxxl

mxxl

Üye
cebindeyken sivri bir köşeye denk gelmiştir.

abdurahman94

Üye
    Konu Sahibi
teknik servisi aradım garantiye girmez dedi :( ya kamerada sıkıntı yok gibi gözüküyo açıyorum normal kamerayı arkadan o koruyucu şey açılmıyo simsiyah kalıyo ekran fotoğraf çekebiliyorum yani flaş falan patlıyo ama yok görüntü gelmiyor acaba kırılan dış cammı engelliyo yoksa kameradamı bozukluk var :(

emre2574

emre2574

Üye
benımde ana kasa kırıldı degısımı ne kadardır acaBA ucret olarak

aydındogan

Üye
benım cıhaz sıvı temasından dolayı 240 tl dedıler senınkı ondan daha azdır herhalde

asesmest

Üye
benimkide hiçbirşey yokken çatladı aynı tarif ettiğin gibi. önce ücretsiz dediler sonra kullanıcı hatası deyip 100 tl talep ettiler kızdım yaptırmadım öle duruyo ama bende görüntü var !

aleranol

aleranol

Üye
emre öğrendiğime kadar 150 tl tutmalı fakat lütfen acele et.Valla o yarıktan kar filan girer bozar ederse ben senden çok üzülürüm :D C7 aşığıyım ulaaaan :yuru

TeAmo42

TeAmo42

Üye
arkadaşım sonuçta piyasadaki en iyi kamera bozuldu ise tuzlu olur gibi :D geçmiş olsun

Febris

Febris

Üye
tuzlu olur bencede

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
adam en pahalı malzemeyi kullanacak gecmis olsun kards

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt