Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 Kamera Ayarları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akhilleus_41
Üye
Konu Sahibi
N8 Kamera Ayarları
merhaba arkadaşlar ben telefonu çıktıktan 2 hafta sonra falan almıştım ancak hala daha ayarları tam değil
yani mod falan kurmadım sertifika falan da ayarlamadım bunun ayarları en güzel şekilde nasıl yapabilirim
Soc-DooM33
Üye
o mod muhabettni sende bliorsun dmek o modda 3o fps video cekrken + ofofokus hep acik video cektginde ve foto cekrkende daha net oldgunu soyleniyor ama modu yklemek icin sertfka lazim unsigned yani olsun orjinalide iyi cekior zten telin kendisi de iyi bende de yok ole bise ayarlarda bise yok dostum en ust seviyede olsun kalitesi 12 mp yap tmmdir iste
o mod muhabettni sende bliorsun dmek o modda 3o fps video cekrken + ofofokus hep acik video cektginde ve foto cekrkende daha net oldgunu soyleniyor ama modu yklemek icin sertfka lazim unsigned yani olsun orjinalide iyi cekior zten telin kendisi de iyi bende de yok ole bise ayarlarda bise yok dostum en ust seviyede olsun kalitesi 12 mp yap tmmdir iste