N8 Kamera Ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akhilleus_41

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kamera Ayarları
merhaba arkadaşlar ben telefonu çıktıktan 2 hafta sonra falan almıştım ancak hala daha ayarları tam değil :D
yani mod falan kurmadım sertifika falan da ayarlamadım bunun ayarları en güzel şekilde nasıl yapabilirim

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
o mod muhabettni sende bliorsun dmek :) o modda 3o fps video cekrken + ofofokus hep acik video cektginde ve foto cekrkende daha net oldgunu soyleniyor ama modu yklemek icin sertfka lazim unsigned yani :oke: olsun orjinalide iyi cekior zten telin kendisi de iyi ;) bende de yok ole bise ayarlarda bise yok dostum en ust seviyede olsun kalitesi 12 mp yap tmmdir iste ;)

akhilleus_41

Üye
    Konu Sahibi
o mod muhabettni sende bliorsun dmek :) o modda 3o fps video cekrken + ofofokus hep acik video cektginde ve foto cekrkende daha net oldgunu soyleniyor ama modu yklemek icin sertfka lazim unsigned yani :oke: olsun orjinalide iyi cekior zten telin kendisi de iyi ;) bende de yok ole bise ayarlarda bise yok dostum en ust seviyede olsun kalitesi 12 mp yap tmmdir iste ;)

ayarları en iyi yapıyorumda başka özelliği değiştirince önce yaptıklarımda değişiyor :D
yardımın için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt