N8 ile neler yapılabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi

yukarida linkini verdigim video n8 ile, her gun yaptigimiz arkadaslarimizla bulusma eylemini ne kadar kolaylastirabilcegimizi gosteriyor....

anladığım kadarıyla gprs ten konumunu arkadaşına mesaj atıyor diğeride gprs le onun konumunu buluyor . Kalabalık ortamlarda kullanılır. Güzel

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşlar az önce kablosuz klavye mouse kitimin usb alıcısını bağladım n8 e tıkır tıkır çalıştı :D .

fakat Adata 8gb usb flash belleğimi tanımıyor.

5800 ımı depolama modunda bağladım gördü :D süper bişey yaw bu.

buraq85

buraq85

Üye
web cam ne alaka:D yok arabanın beynine bağla motordaki sorunlara bak:D n8 in fm transmitter kullanmak için teyp'in dibine dayıyacan:D

bırader n8 i teybe sokmana gerek yok antene yakın tut ki bunada gerek yok gayet rahat kullanabiliorm. saygılar.

eerdogan85

eerdogan85

Üye
Fm transmitteri az önce denedim 5800 la radyoyu açtım 1 metreden rahat çekiyor daha uzağını denemedim :D

kral32141

Üye
İnternet super ama iphon baska

balkonkusu

balkonkusu

Üye
Arkadaşlar az önce kablosuz klavye mouse kitimin usb alıcısını bağladım n8 e tıkır tıkır çalıştı :D .

fakat Adata 8gb usb flash belleğimi tanımıyor.

5800 ımı depolama modunda bağladım gördü :D süper bişey yaw bu.

arkadaşım o flash diski yeniden biçimlendir ama FAT olsun dosya sistemi o zaman görür :) 1 terabyte a kadar destekliyormuş ama FAT olacakmış :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
orhaan48

orhaan48

Üye
web cam ne alaka:D yok arabanın beynine bağla motordaki sorunlara bak:D n8 in fm transmitter kullanmak için teyp'in dibine dayıyacan:D
alakası yok arkadaşım bnm pejo minibüste frekans ayarladıktan sonra minibüsün en arka koltuğuna oturup radyoya frekans verebiliom cihala

pcwolf

pcwolf

Üye
FM Transfer konusunda kimse anten gücünü ve ortamın radyo dalgalarıyla ya da radyo istasyonlarıyla dolu olacabileceğini düşünmedi mi acaba? Araba radyosunda genelde bir frekans kaybı olursa hangisi güçlüyse ona yönelir, e N8in vericisi de diğer radyo vericilerinden güçsüz olduğundan..

@kral32141
Arkadaşım sistem açıklarını kapatmak için yeterince programın var biliyoz, paran da var belli ama bunun havasını burda atma...

• Beğen
Tepkiler: moscow89
eerdogan85

eerdogan85

Üye
8GB flash belleği Fat32 ye çevirdiğim halde tanımıyor nedeni ne olabilir acaba ?

pcwolf

pcwolf

Üye
Fat yap bir de

ozggurr

ozggurr

Üye
http://www.maxicep.com/pc-symbian-3...3-and-pc-through-wifi-434221.html#post3021860

Bu yukarida Nadir kardesimizin actigi konudaki Dukto programi ile, PC-Mac ve Nokia N8 arasinda WIFI uzerinden dosya alisverisi yapabilirsiniz. 500 mblik dosyayi dakikalar icerisinde gonderdigini soyleyen arkadaslar var, ben henuz 3 mb dosyayi sn'ler icerisinde gondermeyi basarabildim :)

Bilgisayarda 500 mb'lik dosya vardi da biz mi gondermedik ( Ibrahim Tatlipes! )

SilentOne

SilentOne

Üye
süper özeelikleri var telefonun

ekremedis

Üye
kablosuz yada kablolu klavye mause bağlayıp bide tv ye bağlayıp çook güzel oyunlar oynanabilir yada internete girilebilir

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
plug in touch özelliği şu an kullanıcıya verilmeyen bir özelliktir hala geliştirme aşamasındadır bide fm vericiyi teyp e ben dayamıyorum aracın içinde çok rahat çekiyor senin aracın teybi çekmiyor olabilir ve bu dahil bir çok özellik ilk defa bir telefonda sunulmuştur dikkat ediniz lütfen bu konulara
fm verici ozelligi cok eski hatirlamiyorum ama nokianin 2 yil once cikartigi modellerde mevcut... fm verici 2 metre ve 4 metreye kadar cekiyor deniyor delefonda ama 10 cm den bile cekmiyor radyonun uzerine koyman gerekiyor iki cesit arava teyibibde denedim olmuyor olmasi icin yukari antenin yanina koyman gerekiyor..

--------------- Ekleme ---------------

kablosuz yada kablolu klavye mause bağlayıp bide tv ye bağlayıp çook güzel oyunlar oynanabilir yada internete girilebilir
ben denedim calismiyor kablosuz klavye..

--------------- Ekleme ---------------

FM Transfer konusunda kimse anten gücünü ve ortamın radyo dalgalarıyla ya da radyo istasyonlarıyla dolu olacabileceğini düşünmedi mi acaba? Araba radyosunda genelde bir frekans kaybı olursa hangisi güçlüyse ona yönelir, e N8in vericisi de diğer radyo vericilerinden güçsüz olduğundan..

@kral32141
Arkadaşım sistem açıklarını kapatmak için yeterince programın var biliyoz, paran da var belli ama bunun havasını burda atma...
istasyonun dolu olmasi onemli degil .. yayini kesiyor ve kendi yayinbini veriyor. genede bos bir istasyon ayarlamasi daha iyi olur..

tasarimx

Üye
    Konu Sahibi
bende fm verici aracın içinde nerde olursan ol (arka koltukta ) bile çikiyor. ayrıca fm verici den parça dinlerken arama geldiğinde, ses arabanın hoperlöründen geliyor :):evet:

venusutarit

venusutarit

Üye
Ben arabadan 5 metre uzaklaştım hala çalıyordu 107.70 frekansından tabii başka kullanan yok o frekansı çok aradım