marsharun
Üye
katılıyorum ben dibine dayıyorum yine cızırtılıweb cam ne alakayok arabanın beynine bağla motordaki sorunlara bak n8 in fm transmitter kullanmak için teyp'in dibine dayıyacan
katılıyorum ben dibine dayıyorum yine cızırtılı
Radyo alıcısı bazı arabalarda aynalarda bulunuyor. Belki sizinki de bundandır.
Çünkü ben FM Transmitter'i kullanırken arabanın içinde rahatça çekiyor. Hatta çekim alanını denemek için telefonu arabanın en arka taraflarına götürüyorum cızırtı filan olmuyor.
Öncelikle şunu belirteyim, n8 müthiş sağlam, dayanıklı bir telefon. Telefonu 3-4 defa ortalama 2-3 mt. yükseklikten sert beton zemine düşürdüm. Telefonda ne bir çizik, ne ekranında bir hasar ne de kasasında en ufak bir oynama olmadı. Başka bir telefon o şekilde düşse, tek parça halinde kalacağını sanmıyorum.
Ayrıca n8 ile yapılacaklara bir ekleme yapayım. Usb'den sarj olan bir mp3çalar kullanıyorum. Eskiden bilgisayardan sarj ediyordum ama artık N8'den sarj ediyorum, pcye gerek kalmadı.
.. Telefonumdan internet üzerinden görüntülü görüşme yapabileceğim bir program olmaması benim için büyük bir eksiklik. Duyduğum kadarıyla bu tür programlar androidlerde varmış, umarım en kısa zamanda symbiyanlara da gelir..
<br />fring programini kurun, ovi store'de var. wifi uzerinden ucretsiz goruntulu konusabiliyorsunuz.
pcden fat32 ile biçimlendir olacaktır.Arkadaşlar az önce kablosuz klavye mouse kitimin usb alıcısını bağladım n8 e tıkır tıkır çalıştı.
fakat Adata 8gb usb flash belleğimi tanımıyor.
5800 ımı depolama modunda bağladım gördüsüper bişey yaw bu.
katılıyorum ben dibine dayıyorum yine cızırtılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?