n8 ile c7 arasında ne fark var arkadaşlarr ?

Sponsorlu Bağlantılar

erkara_64

kardeş bence biraz daha bekle paranı biriktir yada hiç mi tanıdığın telefoncu dostun ahbabın yok yada birilerinden kredi kartı kullan içinde kalmasın n8 i al madem..
birde benden sana tavsiye iki telefonu eline al ve detaylı incele çünkü birinden birini alsan bile içinde kalacak:)

apobaba1234

apobaba1234

Üye
kamera kullanmam diyosan c7 al çok kullanıosan n8 bende c7 var çok kullanmıyorum ama n73 ün bile yakın çekimde c7 den iyi olması moralimi bozuyo(otofokus yok)ama kamerayı kullanıosan n8 al derim başka da çok büyük bi fark yok yok hdmı kabloymuş zartmış zurtmuş önemli tek fark kamera.bu arada c7 nin n8 de olmayan 1-2 artısı var onları söyleyeyim

c7 de özel bi çip var şu an sayılı telefonda kullanılıyo nfc adlı çip ne işe yaradığını buradan öğrenebilirsin
daha önce bildiğim kadarıyla hiçbir smartphone da kullanılmamıştı (akıllı telefonlarda bir ilk) :D (çoğu kişi bilmez bunu) avea bu işleme başladı diye biliorum ama araştırmadım şu ana kadar
2.si ise rom c7de 1gb tır n8de 512mb gerçi bu bizi etkilemez bize bi artısı yok ama dursun orda kenarda köşede soran oldumu 1gb dersin :ehe
dizayn olarakta daha güzel
ama önemli bir eksisi var çift hoparlör gibi görünebilir ancak tek hoparlör bulunduruyo kendi içnde sesi yeterli düzeyde ancak iki katına çıkmış olsaydı çok tatlı olacaktı nokianın büyük bir ayıpı buda
c7 yede mause ve klavye bağlanabiliyor bilmeyenler olabilr flash belleğinizi bağlayabilirsiniz geçen telefoncuya gittim n8 in kutusundan çıkardı gerekli olan (klavye flash bellek bağlamak için)kabloyu 15 tl ye veriodu o fiyata bulabilrsiniz diye tahmin ediyorum

n8ile yapılılabilen herşeyi bundada yapabilrsiniz birşey hariç hdmı çıkışla tv ye bağlanamazsınız ancak kulaklık girişine kablo takıp televizyona bağlanabilirsiniz ama görüntü çok kalitesiz oluyo

aklıma gelenler bunlar gerisi sana kalmış
ha birde n8de ilk piyasaya sürülen seriye denk gelirsen yandın bozuk çıkma olasılığı yüksek sürekli res atma gibi bi sorun olabilio c7 de öle bi ihtimal yok :ehe

gerisi sana kalmış aklıma gelenleri yazdım umarım işine yarar

Apit"

Apit"

Üye
sağolun arkadaşlar...

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ne demek :D

Apit"

Apit"

Üye
peki n8 deki gibi çoklu dokunmatik varmı c7 de?

apobaba1234

apobaba1234

Üye
var dedim ya tek farklar onlar :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
galaxyi satp n8 alcaksn galba:D

3onur5

3onur5

Üye
nokia n8 klavye de taktım mause ta ıkısı de oluyor

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
usb klavye taktn dmi dostum ?

3onur5

3onur5

Üye
evet usb klavye usb mause

AмσηR@

AмσηR@

Üye
param yetti ama yinede almadım, yani hersey para olmuyor:)
yok ramdir yok işlemcidir, bataryadır konusma süresidir, bunlar çok ince detayar.
ilk zamanlar hevestir foto çekersin sonra koyarsın kenara bi işe yaramaz.N86 yı onun için denemiştim bi ara :)
N8 i fotograf çekmek için alan arkadaslarda iyi seçim yapmışlar, gerçekden çok iyi foto çekiyor.
başkada ben fark görmuyorum.

idris-tolar

idris-tolar

Üye
tek artisi ve n8 in fiyaskosu hoparlor yeri.....

Starsley

Valla bazı arkadaşlar artık o kadar sallamışki inanamadım ben size n8 ile c7 nin hem donanımsal hem yazılımsal yani gerçek farklarını söyleyeyim. 12mp carl zeiss zenon flaş otofokus, hdmı çıkışı, dolb dijital ses çıkışı, 8gb dahili hafıza, evet arkadaşlar aradaki farklar bunlar başka hiç birşey değil c7 nin artıları yok sananlar için. Daha ince şık ve tasarımı daha iyi, PARLAK PASLANMAZ ÇELİK KASA VE ÇİZİLMEZ CAMDAN EKRAN ,(büyük harflerle yazmamın nedeni bazı arkadaşlar plastik demiş :D ve n8 in ekranı daha iyi demiş :D ÇELİKMİ aliminyummu ekran kalitesi aynı zaten), bekleme süresi, ve son olarak battery aynı olmasına rağmen c7 daha çok dayanıklı süre olarak bu arada 250 liralık farkda meydanda ve o tv ye bağlanma kullanma fm tranttister usb girişi (çıkış deil) bunun gibi vs. Özellikler c7 de yapılabiliyor. Gerçek fark bunlar bu kadar. NOT: BEN BUNLARI C7 Yİ SAVUNMAK İÇİN YAZMADIM SADECE BAZI ARKADAŞLAR YANLIŞ BİLGİ VERMİŞ DÜZELTİM DEDİM.

WebStyle

WebStyle

Üye
Kamera+hafıza kapasitesinden başka gözle görülür bir fark yok gibi..

Üst Alt