kamera kullanmam diyosan c7 al çok kullanıosan n8 bende c7 var çok kullanmıyorum ama n73 ün bile yakın çekimde c7 den iyi olması moralimi bozuyo(otofokus yok)ama kamerayı kullanıosan n8 al derim başka da çok büyük bi fark yok yok hdmı kabloymuş zartmış zurtmuş önemli tek fark kamera.bu arada c7 nin n8 de olmayan 1-2 artısı var onları söyleyeyim
c7 de özel bi çip var şu an sayılı telefonda kullanılıyo nfc adlı çip ne işe yaradığını buradan öğrenebilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
daha önce bildiğim kadarıyla hiçbir smartphone da kullanılmamıştı (akıllı telefonlarda bir ilk)

(çoğu kişi bilmez bunu) avea bu işleme başladı diye biliorum ama araştırmadım şu ana kadar
2.si ise rom c7de 1gb tır n8de 512mb gerçi bu bizi etkilemez bize bi artısı yok ama dursun orda kenarda köşede soran oldumu 1gb dersin

dizayn olarakta daha güzel
ama önemli bir eksisi var çift hoparlör gibi görünebilir ancak tek hoparlör bulunduruyo kendi içnde sesi yeterli düzeyde ancak iki katına çıkmış olsaydı çok tatlı olacaktı nokianın büyük bir ayıpı buda
c7 yede mause ve klavye bağlanabiliyor bilmeyenler olabilr flash belleğinizi bağlayabilirsiniz geçen telefoncuya gittim n8 in kutusundan çıkardı gerekli olan (klavye flash bellek bağlamak için)kabloyu 15 tl ye veriodu o fiyata bulabilrsiniz diye tahmin ediyorum
n8ile yapılılabilen herşeyi bundada yapabilrsiniz birşey hariç hdmı çıkışla tv ye bağlanamazsınız ancak kulaklık girişine kablo takıp televizyona bağlanabilirsiniz ama görüntü çok kalitesiz oluyo
aklıma gelenler bunlar gerisi sana kalmış
ha birde n8de ilk piyasaya sürülen seriye denk gelirsen yandın bozuk çıkma olasılığı yüksek sürekli res atma gibi bi sorun olabilio c7 de öle bi ihtimal yok
gerisi sana kalmış aklıma gelenleri yazdım umarım işine yarar