N8 ile 40 Uygulama - hadi yarışalım :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
hll olsun be telefon budur iste emegnize saglik :)

pRime.

pRime.

Üye
ben 5800 ile 36 uygulama açtım sizinkiler nasıl kasıyo anlamadım :D işte kanıtı

cfw ile mümkün. bir de orjinal fwde yap :D

• Beğen
Tepkiler: Anußis
wratH!

wratH!

Üye
benimki orjinal fw 6 dan sonra 1 program kapatıyo anlamadım bir sorun mu var acaba :D

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
O Kapatma olayı sadece S60V5lerde var x6dada bende öyleydi 5 uygulama acıyordum 6yı acınca arka plandaki 1 uygulama otomatik kapanıyordu n8 kapatmıyor öyle bir şey söz konusu bile değil

• Beğen
Tepkiler: pRime.
pRime.

pRime.

Üye
Her ne kadar bazı fanboylar anlamamakta ısrar etse de bence nokia symbian^3lü cihazlarla, dokunmatikte beklenileni karşıladı. Ram ve işlemci fanboylar için karalama malzemesi...

V/RS

V/RS

Üye
Büyük uğraşlar sonucu 5800 :D

pRime.

pRime.

Üye
Bak orjinalde dene diyorum. :D

emincik46

emincik46

Üye
c6-01 41 uygulama actm :) uygulama kalmadı telefonun s.knde bile deil:aha: ne kadar acarsan ac dio :kop::d::aha:

V/RS

V/RS

Üye
farketmez telefonum 48 uygulama açtımı açtı gerisi beni ırgalamaz :D

pRime.

pRime.

Üye
Ben de diyorum ki cfw ile yaparsın anca. Hem bu 5800ı N8le karşılaştırma isteği nedir anlamadım. Hem N8e cfw yüklesem arkadaşın dediği gibi 100 tane uygulama açarım.

ozggurr

ozggurr

Üye
N8 ilk ciktiginda meraklilarina hazirlamistim, birak kalitesiz bir video ama, 30 civarinda uygulamayi nasil acip bluetooth mouse takiliyken nasil calistirdigini gosteriyor...

Merak edenler sabirla izleyebilir... 15 dk boyunca telefon reset vs atsin, kilitlensin diye ugrasip telefonu kasabildikce kasmaya calismistim....
Video linki asagidadir...
Daha net videolar yapabilen arkadaslar video hazirlarlarsa zevkle izleriz...

wratH!

wratH!

Üye
O Kapatma olayı sadece S60V5lerde var x6dada bende öyleydi 5 uygulama acıyordum 6yı acınca arka plandaki 1 uygulama otomatik kapanıyordu n8 kapatmıyor öyle bir şey söz konusu bile değil

N8 var yaptığımı sırasıyla anlatıyorum: Sırasıyla açtığım uygulamalar asphalt 5, Hawx HD, Roller Coster extreme , Pes 2011, Angry birds telefon bundan sonra bayağı bir kasmaya başladı en son doodle jump açtım memory info programına bakayım diye aşağı sürükledim bir anda bütün iconlar karıştı sonra sadece uygulamalar menüsündeydi bu olay. Sonra hepsini kendi kendine kapattı düzeldi.sonra bir de ufak programları açıyım dedim 32 yi gördüm. bu arada siz telefonda hiç bir program açık değilken ram kaç gösteriyor? bende menü bile kapalıyken en fazla 105-106 mb gördüm.

bekir23

Üye
Menüyü de programdan saymasaydın keşke
Eğer sayacaksan arka planda da çalışan bi sürü program var: Ajanda, task switcher, Favori kartvizitler, peninputserver, akncapserver, popupclock, aknnfysrv ve daha fazlası:D
valla arkadaslar ben 36 tane actım birde araba yarısı actım banamısn demiyor

eray28

eray28

Üye
ne olursa oolson hangi tel bu kadariini yapabilir ;)

uMTOku

Üye
Arkadaşlar 50 tane felan açtı da sonra resmini alcakken tel kapandı buzdolabında denedim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt