Hocam orijinal ikonluyu ekle de biz de test edelim.
_reflex_ Üye Konu Sahibi GLADYATÖR1581' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim emeklerine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşkler kardeşim. ----------Eklendi @ 16:22:52 ---------- Yazıldı @ 16:21:39 ---------- bruj4h' Alıntı: Hocam orijinal ikonluyu ekle de biz de test edelim. Genişletmek için tıkla ... betas bişi paylaşmak istemiyorum. oluyorsa ULTRA olsun bu arada orjinallikten beklentini pm atabilirsin. ----------Eklendi @ 16:30:30 ---------- Yazıldı @ 16:22:52 ---------- bu arada ana ekran görüntüsü koymadıgımı farkettim onu da ekledim
GLADYATÖR1581' Alıntı: hayırlı olsun kardeşim emeklerine sağlık Genişletmek için tıkla ... teşkler kardeşim. ----------Eklendi @ 16:22:52 ---------- Yazıldı @ 16:21:39 ---------- bruj4h' Alıntı: Hocam orijinal ikonluyu ekle de biz de test edelim. Genişletmek için tıkla ... betas bişi paylaşmak istemiyorum. oluyorsa ULTRA olsun bu arada orjinallikten beklentini pm atabilirsin. ----------Eklendi @ 16:30:30 ---------- Yazıldı @ 16:22:52 ---------- bu arada ana ekran görüntüsü koymadıgımı farkettim onu da ekledim
_reflex_ Üye Konu Sahibi CELİKERKENAN' Alıntı: güzel gbı teşekkürler Genişletmek için tıkla ... TŞKLER
_reflex_ Üye Konu Sahibi kusura bakmayın. hersey hazır , malum haftasonu nedeniyle misafir geldi. özür dilerim şimdi upload yapıp 1 saate kadar herşey bitmiş olur.
kusura bakmayın. hersey hazır , malum haftasonu nedeniyle misafir geldi. özür dilerim şimdi upload yapıp 1 saate kadar herşey bitmiş olur.
_reflex_ Üye Konu Sahibi BUYRUN BİRAZ GEÇ OLDU AMA . ÖZÜR DİLERİM. N8 LE ALAKALI HİÇ BİRŞEY KULLANILMADI. herşey sade ...