v.52 Hacked Orijinal Yazılım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_reflex_

_reflex_

Üye
HAZIR OLUN CUMARTESİ Yİ BEKLEYİN :) BONUS PAKETİ İLE GELİYO. ULTRA ISYAN GELİYOR :megafon::bigstar:

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
Terim geldi işte, isyan zamanı değildir şimdi. :D

omer9035

Üye
kardeş bu fw de güzel bence ama haliyle türkçeye çevrilmesi lazım bence kullanmak isteyenler için birisi türkçe yapsın burada yayımlansın

----------Eklendi @ 00:58:18 ---------- Yazıldı @ 00:56:10 ----------

kardeş bu fw de güzel bence ama haliyle türkçeye çevrilmesi lazım bence kullanmak isteyenler için birisi türkçe yapsın burada yayımlansın

bu arada trailblazer in güncellenmiş hali gibi duruyo

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
Güzelmiş gerçi o da. Ama FW 52.0.101. Dikkatli olmak lazım.

omer9035

Üye
o zaman trailblazer ı bi bakın bence daha önce kullanmıştım hızı mükemmeldi ama tabi bazı yerlerde küçük reklamlar var mesela genel yerine trailblazer gibi ama onun dışında çok iyiydi forumda olması lazım

bruj4h

Üye
    Konu Sahibi
Trailblazer'ı kullanıyorum şu an. :D
Fakat "kısayol çubuğu" teması yok maalesef. Kaldırmış side_effect onu. Şuna dil yüklemek nasıl olacak bir bakayım. Yapan eleman ağzına kadar doldurduğu için dosyayı başka dil almıyormuş. Program silmek gerekiyormuş. Programların silineceği yerleri bulup yükleyebilirsem deneyeceğim.

bluemai

bluemai

Üye
tmm

karizma2501

Üye
valla kardeş nerelerdesin sen ? ben de habire destekte konu açmaya çalışıyorum bi link versen teşekküre boğarım seni..

----------Eklendi @ 23:41:24 ---------- Yazıldı @ 23:38:15 ----------

karizma kardeş sana dedim..

Kardeşim buralardayım ben bulunmaz birisi değilim ben fwyi yayınladım herkez yüklüyor haberin yokmu fw bölümünde ara detaylara bak
hotfile.com/dl/118110650/50e0797/RM-356_52.0.007_prd.rofs2_c7_iconlu_ReBuilt.V02.html
Ben sana yine yayınladığım linki vereyim

_reflex_

_reflex_

Üye
buyrun burdan deneyin isterseniz . herkese (orjinallik isteyen herkese ) açık .

imzama ekledim . :oke: sorun yasamazsınız.

_reflex_

_reflex_

Üye
bu arada unutmadan söyleyim. hangi fw yada cfw yi yüklerseniz flashtan ve flash sonrası formattan sonra mutlaka dokunmatik kalibrasyonunu kendinize göre ayarlayın. ayrıca dkunmatik titreşimini de kapatırsanız gözle görülür bir batarya performansı elde edersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...