N8 için yüksek kapasiteli batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
N8 için yüksek kapasiteli batarya
arkadaşlar 2yılı geçti telefonu alalı ve 1200MAh batarya n8 de artık yetmiyor.normal kullanımda ucu ucuna yetiyor fakat mesela 5-10 dk navigasyon açtığımda %20 civarı batarya azalıyor gezilecek biryere gittiğimde resim çektiğimde inanılmaz azalıyor.bataryamı eskidi acaba diye düşünüyorum. N8 İÇİN YÜKSEK KAPASİTELİ BATARYA VARMI BİLGİSİ OLAN VARMI ?

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
batarya eskimiştir muhtemelen çünkü ben 1-2 saat rahat navigasyon kullanabiliyorum, değiştirsen düzelecektir bence

not: bu gold bataryamı ne vardı bi aralar 3000mahlık olanlar, onları sakın alayım deme telefonu mahvediyor, benden bir tavsiye

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi
batarya eskimiştir muhtemelen çünkü ben 1-2 saat rahat navigasyon kullanabiliyorum, değiştirsen düzelecektir bence

not: bu gold bataryamı ne vardı bi aralar 3000mahlık olanlar, onları sakın alayım deme telefonu mahvediyor, benden bir tavsiye

808 bataryası uygun diye birşey duydum bunun hakkında bilgin varmı peki onun bataryası 1400lük eğer işe yarıorsa bari ondan alim

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
Pringles

Pringles

Üye
gold bataryanın ne tür sorunları var ?

cihatyılmaz

Üye
    Konu Sahibi

bişey daha sorucam gold batarya da ne gibi sorunlar var

uribaju

uribaju

Üye
bence hiç yükseltme mahını muhunu.Orjinal bataryası en stabil çalıştıran bataryadır zorlamaya gerek yok.Adamların bir bildiği vardır ki yüksek batarya koymamışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt