n8 i satmayı düşünüyorum telefon tavsiyesi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
n8 i satmayı düşünüyorum telefon tavsiyesi?
mrb arkadaşlar yaklaşık 9 aydır kullandığım n8 imi bugün sert bi şekilde düşürdüm telefonda ufak bi çizik yoktu ama düştükten sonra üst kapakta ezilme meydana geldi telefondan aşırı bi şekilde soğudum elimdende birşey gelmiyor bunu satmayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz

Uruloki

Uruloki

Üye
burası yeri diyecekler ilk ben diyeyim ama bütçeni ve istediklerini söylesen daha fazla yardımcı oluruz

risqkrt

risqkrt

Üye
iphone 4S çıkacak az bekle onu alırsın

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
bütcem üzerine para verip güzel bişey almak max 1300 olabilir

Esendağlı

Esendağlı

Üye
n9 u bekle derim,n8 den sonra alınabilecek yegane cihazdır bence.

serkanet

Üye
    Konu Sahibi
onun fiyatı çok fazla olur tahminimce 1500 ün altında olmaz diye tahmin ediyorum

halilts

Üye
hahaha siz hale da nokia mı kullanıyonuz nokia 10 sene önce modaydı :D şimdi ise en son model çıkardıgında bile benm htc ile hava atıyorum alıyosan HTC,SAMSUNG alcan tekmolojik alet istiyosan önerebilecegim
Samsung Galaxy S II HD LTE -
akıllı bir insan iphone ye o kdar para verecigine böle son derecede donanıma ve kaliteye sahip olan telefonları alır iphone kullanan android görence aldıgına pişman oluyor buda benm hoşuma gidiyor :D

WebStyle

WebStyle

Üye
n9 u bekle derim,n8 den sonra alınabilecek yegane cihazdır bence.

Meego destekli son cihazın N9 olacağından bahsetti Nokia yetkilileri geçenler de o yüzden şahsen ben bu cihazı tercih etmem. Ama tabi tercih eden olursa da saygı duyarım..

SeDo_1

Üye
hahaha siz hale da nokia mı kullanıyonuz nokia 10 sene önce modaydı :D şimdi ise en son model çıkardıgında bile benm htc ile hava atıyorum alıyosan HTC,SAMSUNG alcan tekmolojik alet istiyosan önerebilecegim
akıllı bir insan iphone ye o kdar para verecigine böle son derecede donanıma ve kaliteye sahip olan telefonları alır iphone kullanan android görence aldıgına pişman oluyor buda benm hoşuma gidiyor :D

Takoz niyetine kullanmak isteyenler htc veya samsung u tercih edebilirler :D ben htc almayı düşünüyordum telefonu elime alınca aman aman dedim ele avuca sığmıyor nokıa tablet pc yapmıyor telefon yapıyor onlar tablet pc yi telefon diye yutturuyor :D hahahah

• Beğen
Tepkiler: marsoy ve n000k
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
mrb arkadaşlar yaklaşık 9 aydır kullandığım n8 imi bugün sert bi şekilde düşürdüm telefonda ufak bi çizik yoktu ama düştükten sonra üst kapakta ezilme meydana geldi telefondan aşırı bi şekilde soğudum elimdende birşey gelmiyor bunu satmayı düşünüyorum ne tavsiye edersiniz
NOKIA 5110 al derim cunku basin agrimaz program yuklenmiyor diye QT sorunuda yok oh ne guzel valla .:aman2:

SilentOne

SilentOne

Üye
:d :d

noar

noar

Üye
Su HTC ovenlere saygi duyarim ama kendi bolumlerinde ovgulerini yapsinlar..
1 ay tel serviste kaldigi surece HTC elime gecti kunlandim kisa sureligine.. HTC resmen tablet tek elle kunlanmak mumkun degil.. uygulama falan diyosunuzda cogu uygulama sacma sirf uygulama olsun diye yapmislar..
HTC kunlanirken N8 deyerini daha iyi anladim acikcasi..
Ben N8 baska bir tele degistirmem..

halilts

Üye
nokia dan symbian konusunda öle bi soğudum ki resmen ilk çıkardıgı modelle aynı menüleri kullanıyo nokia a takılmaları programları yükleyememsi nokia kullananlara Allah sabır versin n8 elime aldım internete gireyim dedim bi flash görünce telefon ne yapacagını şaşırıyo !

55lim

Üye
nokia dan symbian konusunda öle bi soğudum ki resmen ilk çıkardıgı modelle aynı menüleri kullanıyo nokia a takılmaları programları yükleyememsi nokia kullananlara Allah sabır versin n8 elime aldım internete gireyim dedim bi flash görünce telefon ne yapacagını şaşırıyo !
katılıyorum ve nokıa kullanıyorum ama samsunga geçmeyi düşünüyorum

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
htc evo 3d ... harika bi makine samsung falan hikaye

miaculpa

miaculpa

Üye
yaw arkadaşlar burası nokianın bölümü htc tartışmasını kendi bölümünüzde yapın

spartuas

spartuas

Üye
tabiki de 5110 al bunu rahatca kullan. Geriye kalan parayada ne istersen yap :oke:

mkryvz

mkryvz

Üye
Herşey moda demek değildir ;)
Htc ve android mükemmel bir ikili, ancak android henüz evrimini tamamlamamış bir işletim sistemi. Bu nedenle androidli bir cihaz almak için henüz çok erken. Ve eğer alacaksamda zaten HTC den başkasını almam. Yani; moda diye kendimi uçurumdan atmama da gerek yok ;)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
n8 satılırmı yaa benim arkadaşta var 3 gün şarjı gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt