N8 i hack'lememi tavsiye edermisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AhmeTR95

AhmeTR95

Üye
    Konu Sahibi
N8 i hack'lememi tavsiye edermisiniz?
Arkadaşlar internetten indirdiğim HD oyunlar vs bazılarının kurulumunda sertifika hatası veriyor bunun için telefonu hack lemem gerekiyormuş işlemleri kendim yapabilirim ama fikrinizi almak istedim garanti dışı kalıyormuş öyle bir muhabbet kulama geldi lütfen beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim...

serecans

serecans

Üye
kalmaz kardeşim kalsaydı sitede kimse yapmazdı emin ol ama sana kalmış bise
bide uygulamaların hep sıgned olmasınımı beklican

byred55

Üye
hacklı bır sekılde telefonu garantıye gonderırsenız ve bunu fark ederlerse telefonun garantı dısı kabılır.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Ben kaç kere gönderdim hacklı hiç sorun yaşamadım zaten para kazanmak için sen istesende istemesende yazılım atıyorlar faturaya bakın 30 tl ücreti kimden alıyorlar acaba tabiki nokiadan zaten norton antivirüs le hack yapacaksan sorun değil format at gönder servise

SuaT6027

SuaT6027

Üye
n8 hacksiz kullanlmaz kardeş.. hackle eğer bir durum oluşursa flashlayıp orjinal yazılımını yuklersiniz..

mstf_l

mstf_l

Üye
hacksiz telefon kullanmak yemegi koklayıpta yememek gibi biseydir

• Beğen
Tepkiler: tinasoft

dgncnyldz12

Üye
arkadaşlar n8 25.007 sürümünü 24.1 sürümüne flşla düşüreblrmiyiz

Febris

Febris

Üye
once pr 1.0 a donup sonra 24.1 flaşla :)

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
iciniz rahat olsun arkadaslar. Hack'leyin ve unsigned fln takilmasn kafaniza sertifikayla ugrasmayin. Garanti sorunu olmaz. Gercekten n8 hacksiz olmaz olamaz

hizan

hizan

Üye
telin hackli olması garantiyi hiç bir şeklide etkilemez bundan emin olun.

fairtail

Üye
Bende N8 var bende 3 defa hackli olarak servise verdim hiçbir şey olmadı. Tek bir işi var o da herşeyi baştan yüklüyorsun

RdvanA.

RdvanA.

Üye
n8 imi bir yıldır hacksiz kullanıyorum sonunda kafam attı hackledim şuna emin ol bu telefon neymiş be diyeceksin :D

sercanx1

Üye
ben uğraştım falat hack leyemedim yardım edernisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt