bu özellikle sadece video kalitesi içindi diğer sistem testlerini ve yeniden video foto testlerini anna güncellemesi ile tanıtırız çünkü o zaman anlatacak baya bir yenilik olacak
yeni videoları daha fazla duyurmaya özen gösteririm
beğenileriniz için çok teşekkürler arkadaşlar...
bundan sonra daha üzerinde çalışılmış klipler hazırlayacağım hatta farklı gerçekten piyasadan çok farklı çekimler yapmaya gayret edicem. Ya bismillah dedik gerisi gelir
ooo abicim tabiki olur çok güzel olur bak istersen sende fotoğraf kalitesini test edebilirsin yapıcam diyosan neler yapman gerektiğini kısaca özet geçiyim profiline
tabiki olur neyi çektiğin önemli değil nasıl çektiğin önemli şöyle yapalım ben ikinci videomu c7'ye çekeceğim foto-video kalitesini test edeceğim bu gerçekten çok farklı bir teknikle olacak sende benim tekniğime göre yada elindeki şartlara göre ne yapacağını görür videonu hazırlarsın MTT nin kalitesini herkese göstereceğiz koçum
çok güzel çıkmış.n8 in kamerası kalitelidir zaten ona güvenirim de,birde samsung m8910 pixon veya satio olan(yani 12 mp kamera cep telefonu) arkadaşlar video çekip yollarlarsa firmalar arası kaliteyi de görürüz.ama nokianın kalitesine güzenirim.
bu konuyla ilgili detaylı bilgilendirmeyi en kısa sürede site hakkında bölümünde açıklayacağım, yani tam olarak ne yapacağımızı böylece kimsenin aklında soru işareti kalmayacak.....
bilgilendirmeyle ilgili konudan sonra en uygun bölüme ikinci bir konu daha açacağım...
Bizim özel bir bölüme ihtiyacımız olmayacak arkadaşlar biz sitenin her yerinde olacağız
Ne demek istediğimi bilgilendirmeyi okuyunca anlayacaksınız
ayrıca çekeceğim ikinci videoda bundan sonraki çekim tekniğimizin ne tarzda olacağını göreceksiniz....Bizim testlerimiz sadece uzmanların anlayabileceği yoğun teknik terimlerden uzak , herkesin zevk alarak izleyeceği izlediğini anlayacağı genel tanıtım test videoları olacak tabiki işin teknik yönünü eksik bırakmayacağız sadece bunu herkesin anlayabileceği bir dilde anlatacağız
ayrıca çekeceğim ikinci videoda bundan sonraki çekim tekniğimizin ne tarzda olacağını göreceksiniz....Bizim testlerimiz sadece uzmanların anlayabileceği yoğun teknik terimlerden uzak , herkesin zevk alarak izleyeceği izlediğini anlayacağı genel tanıtım test videoları olacak tabiki işin teknik yönünü eksik bırakmayacağız sadece bunu herkesin anlayabileceği bir dilde anlatacağız
Cok kaliteli ve basarili bir cekim ve anlatim gerceklestirmissiniz. Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Zaman ve imkanlarin elverdigi oranda maddi manevi yaninizda olmaya calisacagim, cok daha guzel calismalarla karsimiza cikacaginizdan eminim.
Cok kaliteli ve basarili bir cekim ve anlatim gerceklestirmissiniz. Emegi gecen herkese cok tesekkurler. Zaman ve imkanlarin elverdigi oranda maddi manevi yaninizda olmaya calisacagim, cok daha guzel calismalarla karsimiza cikacaginizdan eminim.
bu özverin minnetlerimi sunuyorum ustam...
Bu benim kardeşim [kameramanım] Yeri geldiğinde kamera önüne geçeceği anlarda olacak...
birde ikinci kameramanım var onu pek objektif karşısında göremeyeceksiniz (: