n8 hacklenmişmiş!!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tycoon_gs

Üye
    Konu Sahibi
n8 hacklenmişmiş!!!!!
verilen hack olmuyor kimse de ilgilenmiyor.

Symbianist

Symbianist

Üye
herkes hackledi. başlığına bakılırsa hackleyenlerin ya da o konuları açanların yalancı olduğunu iddia ettiğin düşünülür. halbuki ben de gördüm ve o yöntemler işe yarıyor.

tycoon_gs

Üye
    Konu Sahibi
denediniz mi peki. Ben denedim ve gördüğümü yazdım. Konuya okadar yorum yaptım soru sordum kimseden çıt yok. Flash atmayı bilmediğimi düşünebilirsiniz ama bundan önceki sürümler için defalarca flash atmışlığım var. Hiç böyle bir sorunla karşılaşmamıştım.

Sadece hackli uda yı verin diyorum kimsede yine ses yok

tycoon_gs

Üye
    Konu Sahibi
ikisinide denedim. Olmuyor malesef

Symbianist

Symbianist

Üye
Allah Allah iyi de bir sürü n8'de denediler. Hellox ile oluyor muydu n8 hatırlamıyorum ama bu konularda yazanlar var. hepsi de hackledi. :s

tycoon_gs

Üye
    Konu Sahibi
şimdi tekrar deneyeceğim.

Symbianist

Symbianist

Üye
tamam. dene bakalım. pes etme yav yaparsın elbet

tycoon_gs

Üye
    Konu Sahibi
ne kadar teşekkür etsem azdır sana. Sen olmassan o yöntemi tekrar denemezdim. Oldu. Şuan herşey yükleniyor

Symbianist

Symbianist

Üye
Rica ederim. biliyorum çünkü bizzat denemesem bu kadar güvenip yap demem. hadi hayırlı olsun o zaman sana :)

tycoon_gs

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah hocam :) tlf u ingilizce yapınca eski uygulamalarım çıkıyor türkçe yapınca geri gidiyor. Bunu halletmem için mass memory ye format mı atmam gerekiyor

Symbianist

Symbianist

Üye
Türkçe yapıp geri programları yükle bence hiç uğraşma format tekrar hack vb ile

tycoon_gs

Üye
    Konu Sahibi
ama böyle temiz olmadı ya. Eski oyunların ve programların eklentileri kaldı. Çok yer kaplıyorlar

Symbianist

Symbianist

Üye
O zaman format atip hackle.

tycoon_gs

Üye
    Konu Sahibi
evet öyle yapıcam.şuan o hackli olmayan uda yüklü. Yarın navi den orjinal uda yı indiricem. Madem uda ile işim yok bari orjinal olsun.

Symbianist

Symbianist

Üye
Aynen sorun çıkmaz en azından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...