N8 Görünmez Çizilmez Ekran Koruyucu Kılıf - Yardım Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

ayasin

Üye
kardeşim çıkar kılıf falan para harcama boşuna gönül rahatlığıyla kullan ya hiç bi sorun olmaz.

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi

Ya o değilde bu zımbırtıyıda 20 tl para verdik incecik plastik şeye işe yarasın diye aldık. Üstteki resimde arama tuşundaki yeşil renkte belli oluyor demek istediğim olay. Kılıfı takınca netlik filan gitti ekran böyle görünüyor. Çıkarıp atıcam 20 tl'yide çöpe atmış olucaz boş yere

--------------- Ekleme ---------------

Bu ekran kılıflarının netliği bozmaması gerekmiyor mu yokmu bu tarz koruyucu kullanan acaba hepsi mi böyle?

electronics

electronics

Üye
N8 in camı çok kolay çiziliyor video yanıltmasın sizi, benim az bir çizik oldu cebimde hem de, sonra bu ekran koruyuculardan aldım 5 Tl ye, hem ekranı koruyor hem de ekran dokunmatiğinde hiç bir azalma yok. Kapasitif ekran olduğu için dokunmatik hiç bir şekilde etkilenmiyor.

suat1111

suat1111

Üye
hani çizil miyodu bende kuruyucuyu çıkart caktım çıkartmıyımmı

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
N8 in camı çok kolay çiziliyor video yanıltmasın sizi, benim az bir çizik oldu cebimde hem de, sonra bu ekran koruyuculardan aldım 5 Tl ye, hem ekranı koruyor hem de ekran dokunmatiğinde hiç bir azalma yok. Kapasitif ekran olduğu için dokunmatik hiç bir şekilde etkilenmiyor.

Bak şimdi adamım herşeyi çorba ettin, aldığım kılıfı çıkardım attım ya :S Ama benim kullandığım kaliteli bişey olsun diye gittik 20 tl verdik netliği bozdu sende ki nasıl.? Şimdi bi daha mı almak lazım acaba ekran koruyucu kılıf, herkez zor çiziliyor filan dedi bende çıkardım attım bunu ama.

suat1111

suat1111

Üye
çıkartsammı bilmiyorumm 2lemde kaldım

electronics

electronics

Üye
[alikan];3187356' Alıntı:
Bak şimdi adamım herşeyi çorba ettin, aldığım kılıfı çıkardım attım ya :S Ama benim kullandığım kaliteli bişey olsun diye gittik 20 tl verdik netliği bozdu sende ki nasıl.? Şimdi bi daha mı almak lazım acaba ekran koruyucu kılıf, herkez zor çiziliyor filan dedi bende çıkardım attım bunu ama.

Aldığım yerdeki adama taktırdım ekran koruyucuyu, güzel taktı herhangi bir görüntü sorunu yok ekranda, gayet net. Bir de çekmeli kılıf aldım, içinde taşıyorum, şuan telefon iyi korunuyor. Ben ekran koruyucusuyla kullanmanızı tavsiye ederim :)

suat1111

suat1111

Üye
anlasıldı çıkartmıyıcam

XaeRa

Üye
[alikan];3184037' Alıntı:

Invisible Phone Guard Nokia N8 Görünmez Çizilmez Ekran Koruyucu Kılıf. Yukarıdaki linkten şu ürünü satın aldım telefonda kullanmak için ürünü alıp kullanalı 5 gün oldu ekranı puslu yaptı daha kötü oldu ya :)
Sorum şu bu tür ekran kılıflarından kullananlar var mı veyahut N8'i ekran koruyucu kılıf veya herhangi bir zımbırtı takmadan kullanan var mı bunu aldık ama iki gün sonra atıcam sanırım :s

Slikonlar var oturt içine kullan hiç birşey olmaz..

byesho

byesho

Üye
Ben yeni taktım ve bence kullanılması gerek. ekranda belli olmuyor tavsiye ederim.

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Şu ürünü aldım ve kesinlikle ekrana yeni film arayan her N8 kullanıcısına tavsiye ediyorum parasına bakıp şaşırmayın tam istediğim performansı sergiledi. 22 tl ye pahalısı daha iyi olur mantığıyla aldık elimizde patladı yarı parasına bunu aldık süper iş görüyor.

suat1111

suat1111

Üye
valla orjinali duruyor belki sonra çıkartmadım bişi sorcam stıkırı çakartınca ekran daha parlekmı

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 in hiç bir yeri çizilmiyorki

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
valla orjinali duruyor belki sonra çıkartmadım bişi sorcam stıkırı çakartınca ekran daha parlekmı

Bendeki orjinal kenarlardan hava almıştı ve biraz toz kaçmaya başladı bende ondan dolayı çıkardım ama baya fark ediyor çünkü ister istemez üzerinde gelen sticker çiziliyo netliği kaybediyo. Kendi ekranı tam kristal netlikte ve alıp taktığım kılıfta baya iyimiş bişey farketmedi.