N8 Görünmez Çizilmez Ekran Koruyucu Kılıf - Yardım Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
N8 Görünmez Çizilmez Ekran Koruyucu Kılıf - Yardım Lazım

Invisible Phone Guard Nokia N8 Görünmez Çizilmez Ekran Koruyucu Kılıf. Yukarıdaki linkten şu ürünü satın aldım telefonda kullanmak için ürünü alıp kullanalı 5 gün oldu ekranı puslu yaptı daha kötü oldu ya :)
Sorum şu bu tür ekran kılıflarından kullananlar var mı veyahut N8'i ekran koruyucu kılıf veya herhangi bir zımbırtı takmadan kullanan var mı bunu aldık ama iki gün sonra atıcam sanırım :s

kol@j

kol@j

Üye
soğuktan sıcak ortama geçilerde mi oluyor sadece... öyleyse normaldir..

başka birşey varsa bilemem...

ordoseclorum

Üye
Aynısını ben kullanıyorum memnunm 3 aydır hiç bir çizilme olmadı . Garantisi olması gerek ürünün bence aldığın yere telefon et

Utku

Utku

Üye
5800 ımda var ama n8 alırsam asla takmam ekranı yapış yapış yapıyor ve dokunmatik hassasiyeti azaltıyor :oke:

ayasin

Üye
n8 ekranı kasası hiç biryeri çizlimiyorki neden kullanıyorsunuz ?

Shadow*

Shadow*

Üye
Klasik deri kılıf kullanmanı tavsiye ederim zaten Corning Gorilla Glass herşeyi senin için hallediyor :D

doruk944

doruk944

Üye
silikon kılıf kullan derim telefonun arkası çizilmio hemde yere düştüğünde ön taraf ise kılıf vuruo ekran temas etmio ama alırken kulaklığını dene ve fotoğraf ççek hatayı ben yaptım kulaklık kısmını büyütüp flashın o tarafı kesmek zorunda kaldım

suat1111

suat1111

Üye
senlemi yasıyıcak çizilirse çizilsin

Uruloki

Uruloki

Üye
4 aydır sadece cebimde kılıfla duruyo onun dışında hep dışarda ki emin ol çok badireler atlattı ama ne ekranda ne de kasada çizik yok

blackbird48

blackbird48

Üye
ya bu kadarda önemsemeyin sonuçta canlı varlık değil ya isterse çizilsin istemezse çizilmesin o kadarda önemli değil ben bu kadar hassasiyeti bilgisayarıma bile göstermiyorum ama için rahat olsun die söylüyorum n8 çizilmesi nerdeyse imkansız bir cihaz rahat ol ve istediğin gibi kullan

doruk944

doruk944

Üye
ya bu kadarda önemsemeyin sonuçta canlı varlık değil ya isterse çizilsin istemezse çizilmesin o kadarda önemli değil ben bu kadar hassasiyeti bilgisayarıma bile göstermiyorum ama için rahat olsun die söylüyorum n8 çizilmesi nerdeyse imkansız bir cihaz rahat ol ve istediğin gibi kullan

ben telefona laptopdan daha çok önem gösteriorum neden bilmiyorum ama nokia telefonun parçalarını satmaya başladı mı bilmiyorum ama orjinal camı giderse ekran komple değişir bunun masrafıa 200tlye yaklaşır. Sağlam bakmak varken neden 200tlyi camdan aşağı atalım:bilmm

Utku

Utku

Üye
ben telefona laptopdan daha çok önem gösteriorum neden bilmiyorum ama nokia telefonun parçalarını satmaya başladı mı bilmiyorum ama orjinal camı giderse ekran komple değişir bunun masrafıa 200tlye yaklaşır. Sağlam bakmak varken neden 200tlyi camdan aşağı atalım:bilmm
+1 doğru söylüyorsun(h)

blackbird48

blackbird48

Üye

şu kadarını söyleyeyim daha geçen ay beim yiğenim eski n 73 ü yere çarptı yaptırma gereği bile duymadım ufaklık oynuyor onla aynı şey n8 imin başına gelsede aynısını yaparım umurumda değil sonuçta cansız bi varlık yenisi alınır

suat1111

suat1111

Üye
şu kadarını söyleyeyim daha geçen ay beim yiğenim eski n 73 ü yere çarptı yaptırma gereği bile duymadım ufaklık oynuyor onla aynı şey n8 imin başına gelsede aynısını yaparım umurumda değil sonuçta cansız bi varlık yenisi alınır

allah nrazı olsun işte budur

doruk944

doruk944

Üye

boşu boşuna para ziyan etmenin ne manası var ben o ekrana extrada 200tl verceme gideriim eğlenirim:ehe

Utku

Utku

Üye
milette para b**:aha:

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar konu 1 az sapmış burada ki konuyu açma amacım para pul yada bu telefonun canlı varlık olup olmama olayı değil, bizde biliyoruz canlı varlık değil bizde biliyoruz bizimle yaşamıcak ama napalım öyle diye de dikkatli kullanmayalım mı? Yerden yere mi vurmak lazım.? Sonuçta bahsettiğim ekran koruyucuya da para verdik aldık 4 gündür takılı telefonda ama taktıktan sonra ekran net değil kılıfın kendinden gelen bi pusluk var sanki yağ tabakası kaplamış gibi bir görüntü var. Demek istediğim çıkarıp atıcam zaten bunu bu gidişle ama hani olur ya kullanan vardır bir önerisi olur veya bunlara hiç gerek yok ekran koruyucusuz için rahat kullanabilirsin diyen çıkar diye açtık konuyu. Yorumlarını esirgemeyenlere teşekkürler.

Kılıfın garantisi var ama yırtılırsa bozulursa vs diye yazıyo şimdi onunla da uğraşsam pek bişey çıkmıcak biliyorum.

doruk944

doruk944

Üye
sana silikon kılıfı tavsiye ettm