n8 fm verici

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
n8 fm verici
arkadaslar bu vericiyi çelıştırdım ama mesafesi inanılmaz kısa muhakkak telin anten kablosuna değmesi lazım bunun gücü artmazmı

franzliszt

franzliszt

Üye
boş frekansları tercih ediniz özellikle büyük şehirlerde boş istasyon bulmak çok zor bu yüzden 107.9 gibi frekansları deneyin , nokia firması 88 li frekansların altına inmeyi denedi çünkü 88 in altı boş ama her cihazda 88 altını görmüyor bu yüzden arabada iseniz boş frekansları deneyin

webplayer

webplayer

Üye
Bu FM verici tam olarak ne işe yarıyor acaba bilen biri açıklayabilir mi? :)

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
olur mp3 programını aç seçeneklerden fm vericiye gel 2şık var aç kapadan aç altta firekans yazıyor oraya bir frkn numarası evdeki herhangi bir radyoyu aç aynı yazdığın fırakanı burda ayarla n8 deki müzik burda çalsın

intoman

intoman

Üye
ben kendi odamdan salona gittim orda gayet güzel çekti arada 4-5 duvar var alıcı olarak nokia n73 orjinal kulaklığı ile birlikte .

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
benimki 30cm den cekmiyor yanlız ist oturuyorom frekans dolu

Silinen Üye 1876985

Kapalı Hesap
o değil de bu verici ile n8 i telsiz olarak kulanmak bir şekilde mümkün olur mu acaba?

venusutarit

venusutarit

Üye
o değil de bu verici ile n8 i telsiz olarak kulanmak bir şekilde mümkün olur mu acaba?
olsa bile 3-5 metre uğraşmaya değmez ama bu telsiz olayına wi fi üzerinden çalışabilecek bir program yazılsa süper olur

matanist

matanist

Üye
Biraz da alıcının kuvvetine bağlı. Arabada süper ses alırken başka bir fm çalan alette çok yaklaştırmak gerekti üstelik ses (Frekans boş olmasına rağmen) cızırtılı. Alıcı da güzel almalı yani.

venusutarit

venusutarit

Üye
Araba teypte Nokia FM yazıyor

suat1111

suat1111

Üye
    Konu Sahibi
rds li radyolarda evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...