! AhmeT !
Üye
nasıl olmaz ? sonuçta o anten radyonun alıcı kısmından çıkan bir kabloya bağlı kapsama alanını büyütmek için.Bence radyonun altına biyere koyarsanız daha iyi bir sonuç alırsınız.olmazzz
nasıl olmaz ? sonuçta o anten radyonun alıcı kısmından çıkan bir kabloya bağlı kapsama alanını büyütmek için.Bence radyonun altına biyere koyarsanız daha iyi bir sonuç alırsınız.olmazzz

bende bundan bahsediyordum.kablolarına yakın tutsanızda olur.fm transmitter açmadan önce telefonun müzik sesini açın, ben istanbulda yaşıyorum n8i çok rahat arabaya bağlayıp gümbür gümbür kullanıyorum
bunun için arabanızı tanımanız lazım antene değil anten kablolarının yollarına yakın tutun
sırf fm transmitter için iphone4ten vazgeçip n8 aldım sizin için önemsiz olabilir ama kullanan kullanıyor

arkadaşım lafı ağzımdan aldın teşekkürler bilgiler için...eger yayin yaptirdiginiz frekans cok gucluyse minicik telefonun kocaman radyo vericisyle kapismasi guc olur sorununuzu yayin yapmayan bir frekansi deneyerek cozebilirsiniz duz frekanslar genelde doludur siz bol kusuratli frekanslar secin ve iki normal radyo frekansinin tam ortasi olsun ha bu da olmadi o da sehrinize bagli artik istanbul da cok zor isiniz telefonun cekmedigi bir anda japon bandini secin (hatsiz) eger araciniz da desteklerse tabi
3 metreye kadar mesafesi var