FM Verici Kapsama Alanı (!)

Sponsorlu Bağlantılar

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
nasıl olmaz ? sonuçta o anten radyonun alıcı kısmından çıkan bir kabloya bağlı kapsama alanını büyütmek için.Bence radyonun altına biyere koyarsanız daha iyi bir sonuç alırsınız.

berkayevs4

berkayevs4

Üye
Boş Frekans
Evde
Bekonun eski ama hala yenilere taşçıkartan büyük seti cd kaset plak hepsi 1 arada
N8
Ancak Kaset koyma yerini açıyorum telefonu oraya koyuyorum ole dinletiyor saçmalıga bak.

barisakkaya

Üye
kullandığın frekans ilk başta boştur ama trafikte yer değiştirdikçe o frekans radyo çekmeye başlayabilir. İstanbul da hele oldukça zor bir durum çakmaklık ile jak girişi bağlanabiliyor öyle deneyebilirsin ya da bulduğun frekans sağlam olmalı ben araçta el freninin olduğu yere koyuyorum ankarada 107.6 oldukça sağlam alıyorum yayını :D

suat1111

suat1111

Üye
istan bulda kadı köydeyim asla bi m...........ka yaramıyor iddia ediyorum

Master_Evil

Master_Evil

Üye
fm transmitter açmadan önce telefonun müzik sesini açın, ben istanbulda yaşıyorum n8i çok rahat arabaya bağlayıp gümbür gümbür kullanıyorum
bunun için arabanızı tanımanız lazım antene değil anten kablolarının yollarına yakın tutun
sırf fm transmitter için iphone4ten vazgeçip n8 aldım sizin için önemsiz olabilir ama kullanan kullanıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
frekanslar çoksa fm transfer olayı çok zor olur oyuzden boş bir frakans bulmayı deneyin

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
fm transmitter açmadan önce telefonun müzik sesini açın, ben istanbulda yaşıyorum n8i çok rahat arabaya bağlayıp gümbür gümbür kullanıyorum
bunun için arabanızı tanımanız lazım antene değil anten kablolarının yollarına yakın tutun
sırf fm transmitter için iphone4ten vazgeçip n8 aldım sizin için önemsiz olabilir ama kullanan kullanıyor
bende bundan bahsediyordum.kablolarına yakın tutsanızda olur.

suat1111

suat1111

Üye
olmuyor kardeş yani ben bide arçelikte teknisyenim olsa can feda

Asipoyraz34

Asipoyraz34

Üye
herkez atmış kafadan bi ses wi-fi açık deneyin yüksek mhz lerda, birde kapalı deneyin aradaki farkı bulabilirsiniz araç seyir halinde iken frekanslar,durağan halindeki ile karşılaştırmalarda tutarsızlık gösterebilir malum adı üzerinde frekans aracınızın muhakak iyi yayın alabildiği bir frekansı taratarak bulacaksınızdır, auto da atladığı frekansları el ile girmenizde yarar var ara yayınlar yani, boş olanlar.. anlamak için radyonuzu auto da taratın, atladığı kısımları manuel olarak el ile girip deneyin güzel sonuçlar verecektir.:naughty:

djbko

Üye
Arkadaşlar ben Istanbul/Avcılar'da oturuyorum frekans olarak 91.00 ' ı ayarladım ve transmitter'in sesini fulledim teyp'ten ses ayarı yapıyorum yayın gayet net oluyor 91.00'ı denemenizi tavsiye edebilirim

----------Eklendi @ 11:38:34 ---------- Yazıldı @ 11:37:35 ----------

Ayrıca çoğu araçta anteni çıkartınca en yakındaki sinyali alıyor diğer radyoları görmüyor birde anteninizi çıkartıp deneyiniz

01kubi

01kubi

Üye
eger yayin yaptirdiginiz frekans cok gucluyse minicik telefonun kocaman radyo vericisyle kapismasi guc olur sorununuzu yayin yapmayan bir frekansi deneyerek cozebilirsiniz duz frekanslar genelde doludur siz bol kusuratli frekanslar secin ve iki normal radyo frekansinin tam ortasi olsun ha bu da olmadi o da sehrinize bagli artik istanbul da cok zor isiniz telefonun cekmedigi bir anda japon bandini secin (hatsiz) eger araciniz da desteklerse tabi
arkadaşım lafı ağzımdan aldın teşekkürler bilgiler için...

tavbiy

tavbiy

Üye
arkadaslar büyük sehirlerde çook radyo yayını oldugu için ve bilindigi gibi radyo vericilerinin verici çıkıs güç waatajları çok yüksek oldugundan bizim n8 bastırıyor çünkü bizim n8 miliwaat çıkış gücüne bağlı o yuzden yayın yapacagınız frekansı küsüratlı ve mümkünse en son larda tercih edin örnek 107,95 gibi yada 107.35 gibi

baran_36

Üye
Ya bazılarında olup bazılarında olmaması çok saçma. Ayrıca radyonun yanına koymak saçma geldi bana çünkü alıcı olan kısım anten. Arabanın içinde rahat dinleyebilenler varken biz neden dinleyemiyoruz ki...

Arakdaşım frenkas boş olmalı istanbulda aşağı yukarı bütün frenkaslar dolu o yuzden olmuyor telefonla alakalı değil ve 2 metreden denedim rahat ses geliyor sorun yok

SilentOne

SilentOne

Üye
fm verici güzel bişi yha aslında ama arabanda

najanaja

najanaja

Üye
walla benim tel we memleket o konuda süper şimdi tekrar denedim odada radyoyu açtım arkaya mutfağa kadar gittim cızırtısız çekiyor rahat 12-15 mt civarı war mesafe. Yani fm verici açıp ewin içinde dolaşabiliyorum. sorunsuz çalışıyor. :oke:

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
bence fm verici olayı böyle şehirler arası yollarda radyo çekmediği için düşünülmüş çünkü başka türlü büyük şehirler için yapıldığını dşünmüyorum

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu arabalar icin olan fm vericilerde 108.00 var bizim telde niye yok? o frekans boş zaten dha iyi ses verirdi..

Babanne92

Babanne92

Üye
arkadaşlar motorun çalışması da çok etkiliyor motor dururken denedim tek bi cızırtı yok araba çalıştığında motor manyetiği bazen verici frekansına karıştığı için cızırtı yapıyo... Tabi her araba için geçerli değil..:)

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
3 metreye kadar mesafesi var

Üst Alt