n8 fm verici yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wlerox

Üye
    Konu Sahibi
n8 fm verici yardım
fm verici destekllemiyo hatası veriyo yardım edebilwcek arkadaş varmı bilen başına gelen

matanist

matanist

Üye
Telefon Nokia N8 di mi? Ayrıca ne yaptığında o hatayı alıyorsun?

--------------- Ekleme ---------------

Biraz daha ayrıntılı konuşuyorsan yardımcı olan illaki çıkar. Burası en hızlı yardım alabileceğin tek yer (benim görüşüm bu)...

Uruloki

Uruloki

Üye
evet biraz daha detay verirsen

suat1111

suat1111

Üye
bence ovi pc suit ile pc ye bağla tekrar tl program at olmazsa donanımsal bi sorundur servise götür

wlerox

Üye
    Konu Sahibi
müziklere giriyorum ve fm vericisini acıyorum ve bu özellik desteklenmiyo hatası veriyor
ayrıca uygulamalar menüsündede fm veri ci bölümündende aynı sorunu veriyoo

matanist

matanist

Üye
Bence de servise gönder. O kadar kolay çalışan birşey ki bizde ilk defa sorun yaşayan birini duyduk. Bence donanımsal bir sıkıntı var veya onun sistemini yüklerken bir hata olmuştur ve gözden kaçmıştır. Eğer garantisi varsa hiç vakit kaybetmeden gönder. Hatta aldığın yer ile temasa geç durumu açıkla. Bazı yerler bazı süre içerisinde birebir değişim yapabiliyor.
Garanti yoksa bir iki üstte arkadaş yazmış. Yeniden sistem kuracaksın flash format filan.

tasarimx

Üye
kardeş yanlış yerdesin, burası n8 symbian 3 destek forum, profilde cep telefonun farklı

SilentOne

SilentOne

Üye
yada fm transmite koymayı unutmus olabilirler :D

fatih_y5510

Üye
kardeş bende dün n8 aldım bugun oviden son sürümü yükledim yükledikten sonra fm verici destek sağlanamıyo hatası verdi ve çalışmaz oldu.forumları gezerken sanırım sadece sen ve bende böyle bi sorun olmuş. sonra telefonu orjinal ayarlara çevirdim ve sorun çözüldü sende orijinal ayarla çevir telefonu düzelir.servise filan götür diye öneriler okuyunca biraz tırstım açıkçası zaten internetten almıştım teli her neyse böyle sorunu çözdüm ben ...

suat1111

suat1111

Üye
:evet:evet

Nizik

Üye
Merhablar. Ben Azerbaycandan. 2 ay olur N8 aldigim hic fm transmitter ile ilgilenmemisdim. Simdi telefona bakiyorum FM Transmitter diye bir application yok. Acaba neden ola bilir?
Software version: 014.002
Software version date: 2011-03-01

pasha14

pasha14

Üye
Sorun yazılımsalda olabilir donanımsalda sen en iyisi telefonunu servise gönder.

angelman1981

Üye
Arkadaşlar selam ya bende gecen gun ovi sute ye bagladım guncelleme yaptıktan sonra fm ranmıte calısmaz oldu daha sonra telefondan update yaptım geri yukleme yanı bu sefer komple yok oldu yanı anlayacagınız suan telefonumda fm tranmıter dıye bısı yok ne yapmam gerekıyor lutfen yardımcı olunuz tesekkurler..!! ::(((

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt