N8 Flaşla Fotoğraf Çekimi Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ggokhan008

Üye
kardesim senin dedigini biliyorum fakat burdaki sorun o degl bende durmus sana anlatiyorum ... Neyse siz orayi boyayin isterseniz bant yapistirin eger resimdeki sorunu ya$iyorsaniz daha cok ugrasirsiniz cunku onlar toz ve tozu önleyemezsiniz..... Fla$ patlaynca tozlar parliyor..

cukuleaks

Üye
arkadaşlar onlar toz felan değil nokia nın bır hatası telefona gorsellık katalım diye yan tuslar ve kamera lensının kenarlarını oval bır sekıl vermısler.karsıdakı ısıkta o parlak olan oval yere yansıma yaparaktan merceğe yansıtıyor ve çekılen resimde o ıstenmeyen yansımalar ortaya cıkıyor.bu olay herzaman olmuyor ama ısıga tutmamaya calısın.ıspırtolu sıyah bır kecelı kalemle boyayın o kısımları yada strec sıyah bır fılm,yapıskanla mercek kapanmayacak sekılde yapıstırabılırsınız.umarım anlasılmıstır

doğru cevap budur :)

Tuba

Tuba

Üye
Kimseyi kırmadan yorum yazmanızı tavsiye edeceğim arkadaş ona göre karar versin servise verebilirsin birde onlar bakarlar istersen teknik bir hata diye düşünüyorsan...

• Beğen
Tepkiler: candost38tr
batmanyavuz

batmanyavuz

Üye
    Konu Sahibi
Kimseyi kırmadan yorum yazmanızı tavsiye edeceğim arkadaş ona göre karar versin servise verebilirsin birde onlar bakarlar istersen teknik bir hata diye düşünüyorsan...

Garantisi yok cihazın ancak anladığım kadarıyla benzer problemi yaşayan arkadaşlar var. Bilgili arkadaşların tavsiyelerini deneyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: Tuba
candost38tr

candost38tr

Üye
ortada bır sorun var ve ben o sorunun nedenınden bahsettım ....

Tuba

Tuba

Üye
Garantisi yok cihazın ancak anladığım kadarıyla benzer problemi yaşayan arkadaşlar var. Bilgili arkadaşların tavsiyelerini deneyeceğim.

anladım iki sebep belirlemiş arkadaşlar biri toz diğeri kenarlarındaki ışıklardan bir deneyin bakalım eğer sorun çözülmezse isterseniz konuyu yeniden açacağım burada iki arkdaş tarışmaya başladığı içinn konu kilitliyorum...Talep ettiğinizde konu yeniden açılacak bilginize..

mesajlar editlendi kırmayın dedim birbirinizi kışkırtıcı cümleler kurmayın Lütfen...

• Beğen
Tepkiler: candost38tr ve batmanyavuz
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt