N8 flash atıp v013.016 geçenler email sıkıntısı...ve tarayıcının sürekli kapanması???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
söylemeyi unuttum tel n8 kodu 059D576..

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
tamam kardeş istersen bide benim önerdiğim yolu dene..

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
ben kütahyadayım burda nokia shop yokki bea abicim.

cabal21

cabal21

Üye
ben navi'ye amerika yazılımının gelmesini bekliyorum o gelince tekrar flashlayacam telefonu oldu oldu olmadı öyle kullanacaz napalım. Belki ist'e geçince yazılım da attırabilirim tr ye çevirip.

UnHoly34

Üye
Arkadaşlar bende flaşladım telefonu tuş klidindeyken yanıp sönen ışık sizde çalışıyo mu?

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar kendiniz yapmayın telefon sorun verebiliyor nokia shop yoksa bile bulunduğunuz yerde mutlaka bir teknik servis vardır kvk genpa netcell ne bilim bırakalım adamlar işini yapsın tavsiyem budur...ben kendimden alıntı yaparak size anlattım takdir sizlerin..

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar kendiniz yapmayın telefon sorun verebiliyor nokia shop yoksa bile bulunduğunuz yerde mutlaka bir teknik servis vardır kvk genpa netcell ne bilim bırakalım adamlar işini yapsın tavsiyem budur...ben kendimden alıntı yaparak size anlattım takdir sizlerin..

nokia shop unda yapacağı bizim yaptığğımız gibi flash atmak.

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar benim kendi başımdan geçen ilk önce bende kendim flaşladım işte sizin ki gibi problemler yaşadım ama servise gidip ordada flash attırdım giderken de bende aynen sizin gibi düşünüyordum ama öyle değilmiş bizzat denedim test ettim cihazı bilemiyorum artık nasıl flaslıyorlarlar veya hangi programla buda önemli tabi ve ondan sonra telefonda hiçbir eskiye dayanan problem kalmadığını gördüm benim telefonum düzeldi bende sizinle paylaştım bir deneyin isterseniz yorumlarınızı yazarsınız ha ben kendim yaparım derseniz yukarıda dediğim gibi takdir sizlerin iyi forumlar iyi kullanımlar...

--------------- Ekleme ---------------

nokia shop unda yapacağı bizim yaptığğımız gibi flash atmak.
gene sen bilirsin kardeş benden demesi...

--------------- Ekleme ---------------

ozaman nokia shopta yalnış yapıyor onlarında yaptıkları flash ve geri dönüşü yok!!
yanlış mıyım?
bence bir deneyin derim takdir sizin...

hastali

Üye
beyler ben bugün nokiashopta güncellettim telefonu pr 1.1 oldu ama sosyalağlara girmiyor servis kullanılmıyor die hata werior snra telefonnn yedeğini almştm geri ykledm telefndakileri müzikler geldi telde war ama müzik playrda gözkmüor tercihlerde müzikleri seçemiorsun yoklar piyasada neden böle şeler oluo hiçbir fikrim yok napıcamıda blmiorum güya telefonu güncellettim ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt