N8 flash atıp v013.016 geçenler email sıkıntısı...ve tarayıcının sürekli kapanması???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
N8 flash atıp v013.016 geçenler email sıkıntısı...ve tarayıcının sürekli kapanması???
merhaba arkadaşlar 059D576 products kodlu N8 telefonumu flash atıpğ fw yükledim.sıkıntıda bundan sonra meydana geldi zaten... emial adresimdeki bütün e postalar silindi...ve benim için önemli olanrda tabikide..ve PR1.0 da e postaları sildiğimizde hotmailin kendisinde duruyordu...am şimdi durmuyor..sıkıntıda şu arkadaşlar ne kadar e postam varsa telefonun email programı sayesidne silindi..fw flash atacak arkadaşalr dikkatli olsunlar...
arkadaşlar bu gün tarayıcı sıkıntısıda çekmeye başladım...tarayıcı sürekli foruma girdğimde kapanmaya başladı.

maktama

maktama

Üye
Telefonu kullanmadığım için bilmiyorum ama telefonun içindeki e-posta hesapları ayaralarında " mailleri telefondan sildiğimde sunucuda bırak", ya da mailleri al dediğinde " sunucuda bir kopyasını bırak" gibisinden bir seçenek yok mu acaba?!!

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar bu flash atma olayı nedir çok bi bilgim yokta?

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu flash atma olayı nedir çok bi bilgim yokta?

HİÇ yapmadıysan deneme derim....nokia v13.16 pr1.1 güncellemesi içinde değmez...orjinalini bekle...derim şahsi fikrim..nedenmi ben tarayıcı için flash attım ama değişen pek bişi yok...

suat1111

suat1111

Üye
sabır sabır bekliyoruz hacı cavcav olduk

cabal21

cabal21

Üye
telefonu flasladıktan sonra mail programı değişiyor. Eskisi gibi bir mail programı yok. bu gelende sunucu ayarları vs hiç birşeyi değişemiyorsunuz. El ile senk. ayarı da yok.

maktama

maktama

Üye
telefonu flasladıktan sonra mail programı değişiyor. Eskisi gibi bir mail programı yok. bu gelende sunucu ayarları vs hiç birşeyi değişemiyorsunuz. El ile senk. ayarı da yok.
eğer durum böyleyse gerçekten çok kötü!!

cabal21

cabal21

Üye
valla benden tavsiye telefonun orjinal yazılımını flaslamayın. Ben flasladım şuan pişmanım. Keşke Aldığım gün ki yazılıma geri dönebilsem. Aralarında baya bir değişiklik var çünkü.

saqopa117

saqopa117

Üye
Evet katılıyorum bende eskiden facebook ta video oynatabiliyordum şimdi sadece resimleri gösteriyor. videoları oynatmıyor.

AYNA

AYNA

Üye
arkadaşlar bu flash olayını yapınca geriye dönüş olmuyor mu yani?
versiyonu farklı yollardanmı yükseltmek bu flash?

cabal21

cabal21

Üye
arkadaşlar bu flash olayını yapınca geriye dönüş olmuyor mu yani?
versiyonu farklı yollardanmı yükseltmek bu flash?

hiç bir şekilde geri dönemiyorsun. Yerinizde olsam telefonuma hiç dokunmam. güncelleme gelince paşa paşa yüklerim. diğer türlü ne flashlarım nede başka birşey.

Ben bu sorun tr de var diye biliyodum fakat orjinal yazılımı indirip yükledim navi den gene aynı sorun var. Telefonun sadece fabrika çıkışı yazılımlarında mail kısmında el ile senk. ayarı var... Şuan bin pişmanım telefonumu flashladığım için. Güncelleme geldi o bile düzeltmedi mail sorununu.:vur

AYNA

AYNA

Üye

hiç bir şekilde geri dönemiyorsun. Yerinizde olsam telefonuma hiç dokunmam. güncelleme gelince paşa paşa yüklerim. diğer türlü ne flashlarım nede başka birşey.

Ben bu sorun tr de var diye biliyodum fakat orjinal yazılımı indirip yükledim navi den gene aynı sorun var. Telefonun sadece fabrika çıkışı yazılımlarında mail kısmında el ile senk. ayarı var... Şuan bin pişmanım telefonumu flashladığım için. Güncelleme geldi o bile düzeltmedi mail sorununu.:vur

senin bu dediklerinden sonra n8 alınca hayatta dokunmam bu flash olaylarına girmem :D
tavsiye için sağol kardeş..

cabal21

cabal21

Üye
ben bu hatayı 2. kez yaptım. daha öncede benq e72 yi wm6.0 dan wm6.1 e yükseltmiştim rom yükleyerek. o telefonu 1 yıl o şekilde kullanmak zorunda kalmıştım yazılım bulamadığım için. bunda da aynı haltı yedim ve pişmanım.. ama artık dokunmuyorum ne çıkarsa çıksın. sadece orjinal güncelleme gelince yüklerim başka hiç birşey yapmam telefonuma.

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
bedne tarayıcıda d asorun var arkadaşlar tarayıcı sürekli atmaya başladı.

cabal21

cabal21

Üye
flash atan herkes pişman :(

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
arkadaşlar size kendimden bir örnek vereyim ben gittim herhangi bir güvenilir serviste yazılımı güncellettim tamam fakat denedim gördüm orjinal nokia yazılımı değil telefon açıyor bi problem yok ama zaman zaman böyle hatalar veriyordu gittim bir nokia shopa tabiki hemen anladılar nasıl anladılar bilmiyorum ama burda yazılımı güncellettikten sonra bütün problemler ortadan kayboldu belki sizin de işinize yarayabilir bi deneyin derim...üzerindeki yazılımı gerhangi bir nokia shop servisinde tekrar güncelletin...yapanlar buraya yorumunu paylaşırsa sevinirim iyi forumlar...

--------------- Ekleme ---------------

unutmadan ordaki elemanın dediğine göre bazı telefonlar böyle yazılımlar attınca kişiler kendi kendine probem olabiliyormuşşş...belirteyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt