N8 Ekranı İle İlgili Bir Soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
N8 Ekranı İle İlgili Bir Soru
Arkadaşlar n8 de bugün birşey farkettim gerçi belki daha önceden de vardı yada orjinali böyle ama belki değildir diye n8 kullanıcılarına sormak istiyorum, ekran ile kasa arasında sanki fazla boşluk var gibi geldi herkeste de böylemi elinde başka telefon olan ekranı çekebildiği kadar yakından çekip buraya koyabilir mi acaba bende başka çekebileceğim cihaz olmadığı için resim koyamıyorum.

Birde hafıza kartı almak istiyorum kullanıp da memnun olanlar hangisini kullandığını söyleyebilir mi ve fiyatını da tabi, telefon ara sıra donmaya başladı dahili hafıza çok doldu çünkü duyduğum kadarıyla N8'de swap memory varmış o yüzden dahili hafızayı boşaltmak istiyorum.

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
o ekran boşluğu bendede var paylaşmıştım bi ara ekran boşluğu ve ışık sızması diye belki ararsan bulursun işçilikle alakalı bişey sanırım hepsinde öyle.. hafıza kartı olarakta ben 5800 ımdan kalan 8 gb kullanıyorum gayet memnunum

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
o ekran boşluğu bendede var paylaşmıştım bi ara ekran boşluğu ve ışık sızması diye belki ararsan bulursun işçilikle alakalı bişey sanırım hepsinde öyle.. hafıza kartı olarakta ben 5800 ımdan kalan 8 gb kullanıyorum gayet memnunum

anladım teşekkür ederim bakayım o konuya açıkçası rahatsız eden bir durum ama herkeste de böyleyse yapacak birşey yok.

aagkn

aagkn

Üye
o bahsettiğiniz ekran boşluğundan bendede var:vur

s3rseri

Üye
bende C7 var ekran konusunda yardımcı olamıyorum , bende 5800 dan kalma 8GB var onu kullanıyorum maşallah taş gibi kart ne bi deforme ne bir bozukluk oldu kartta, çok memnunum, alacaksan eğer nokia club tan şaşma derim çarşıdan dandik kartlar alacağına 5-10 tl si fazla olsun ama kaliteli olsun derim nokianin kendi orijinal hafıza kartını al sırtın yere gelmesin, kingstona bile güven olmuyor bu devirde ...

_ardaa

_ardaa

Üye
    Konu Sahibi
bende C7 var ekran konusunda yardımcı olamıyorum , bende 5800 dan kalma 8GB var onu kullanıyorum maşallah taş gibi kart ne bi deforme ne bir bozukluk oldu kartta, çok memnunum, alacaksan eğer nokia club tan şaşma derim çarşıdan dandik kartlar alacağına 5-10 tl si fazla olsun ama kaliteli olsun derim nokianin kendi orijinal hafıza kartını al sırtın yere gelmesin, kingstona bile güven olmuyor bu devirde ...

aslında orjinaline bile güven olmuyor ama tabi shoplardan almak daha mantıklı piyasada var öyle ucuz kartlar ama telefona yazık teşekkür ederim kart konusunda karar verdim, ekranda herkeste böyle sanırım.

murat_ozekin

murat_ozekin

Üye
bende boşluk falan yok dostum ama benim arkadaşımda var o sorun..nokia ya sorduk bazı n8 lerde varmış o tür problemler...

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Bende de Var Ve Bunu Nokia İle Konuştum Aldığım Cevap: '' Bu Boşluk Tüm Telefonlada Vardır. Nedeni İse Telefon Yere Düştüğünde Kasanın Çarpmasıyla Yere Etki Tepki Yaparak Cam Ekranı Kırmasın Diye Çarpma Etkisini Azaltmak İçin Yapılmıştır '' denildi Ve Mantıklı Geldi Bana. Ama Araya Orayı Kapatıcak Siyah Bir Yuuşak Plastik Koysaydılar Daha iyi OLurdu Sanki.

esatgelmedi

Üye
bende de neredeyse yok gibi dikkatli bakmadıkça görünmüyor bile yarım mm. den az bir boşluk var.(gümüş gri N8)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt