N8 ekran hakkında???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
N8 ekran hakkında???
merhaba arkadaşlar N8 telefonumun ekranının üzerindeki ekran koruyucuyu (jelatini) çıkartsam ekran çizilirmi??? ekran koruyucu çok kötü oldu ekranı görmekte zorlanıyorum desem yeri var..

aagkn

aagkn

Üye
n8 ekranı Color amoled:oke: Touchscreen çizilmeye karşı dayanıklıdır gönül rahatlığıyla jelatini çıkartabilirsin

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
n8 ekranı Color amoled:oke: Touchscreen çizilmeye karşı dayanıklıdır gönül rahatlığıyla jelatini çıkartabilirsin
çok tşk ederim....ohh bea ne rahatladım valla anlatamam

GrafiXer

GrafiXer

Üye
istersen hiç açıklama yapmayalım izle gör ne kadar dayanıklı :oke:

mathman20

Üye
merhaba arkadaşlar N8 telefonumun ekranının üzerindeki ekran koruyucuyu (jelatini) çıkartsam ekran çizilirmi??? ekran koruyucu çok kötü oldu ekranı görmekte zorlanıyorum desem yeri var..

Diğer telefonlara göre çok daha dayanıklı olduğu ve çizilmelere karşı rahat kullanabileceğimiz söyleniyor.Koruyucu jelatini çıkartacaksanız ve çizilmesinden çekiniyorsanız yeni jelatin ile değiştiriniz.

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
    Konu Sahibi
Diğer telefonlara göre çok daha dayanıklı olduğu ve çizilmelere karşı rahat kullanabileceğimiz söyleniyor.Koruyucu jelatini çıkartacaksanız ve çizilmesinden çekiniyorsanız yeni jelatin ile değiştiriniz.
evet mantıklı geliyor..fakat üstteki video yu izledikten sonra gerek yok diye düşünüyorum..ben bu telefonu seviyorum yha....tarayıcısında sorun olsada harika...

Tracy35

Tracy35

Üye
tamam bende jıletınsız kulanıyorum cızılmedı bu gune kadar ama o vdeodakı gibi denemem xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt