N8-E6 Nokia'da otomatik açılma kapanma nasıl yapılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

boundgun

Üye
    Konu Sahibi
N8-E6 Nokia'da otomatik açılma kapanma nasıl yapılır?
Bu özellik kendisinde var mıdır bulamadım? Yoksa hangi programla yapılabilir. Onu da çeşitli istelerde çeşitli kelimelerle aradım bulamadım. Phone on off, phone manager gibi.

Diyelim gece 01.00 de kapan 07.00 açılsın gibi. Teşekkürler.

doan993

Üye
sence nokia e6 kullanışlı mı ?

-omer-

-omer-

Üye
Bu özellik kendisinde var mıdır bulamadım? Yoksa hangi programla yapılabilir. Onu da çeşitli istelerde çeşitli kelimelerle aradım bulamadım. Phone on off, phone manager gibi.

Diyelim gece 01.00 de kapan 07.00 açılsın gibi. Teşekkürler.

ailenn gece sen uyurken kurcalamasını istemiyosn dmi :) ;) bende öyleym keske olsa :oke:

_ardaa

_ardaa

Üye
blackberry'de var bu özellik çok güzel birşey , n8 için program var ama sadece kapatma açma için yok, programla ayarladığın saatte ister telefonu kapatırsın ister müzik çaları, forum da vardı adını unuttum link eklerdim yoksa.

boundgun

Üye
    Konu Sahibi
Valla E6 bana çok kullanışlı geldi. Bazı eksikleri var uygulama olarak o kadar. İşte kapanma açma 30 günden fazla aramaları tutmaması.

ardaa272 neydi o programın adı N8 için olursa E6 için de olur. Teşekkürler.

Türe

Türe

Üye
evet ben de e6 kullanıyorum tek sıkıntı ekrana uygun uygulama ve oyunun az olması cunku symbıan annalı tek ıs telefonu nokıanın

doan993

Üye
foto cekımı nasıl ?

Türe

Türe

Üye
gercekten net ama yakın goruntulerde bıraz zayıf kalmıs otomatık odaklamalı oldugu ıcın . Ama gercekten net cekıyor . Istersenız bı fotograf cekıp koyablrm :oke:

doan993

Üye
tamamm fotoyu beklıyorum :)

Türe

Türe

Üye

3 tane fotoğraf çektim buyur :oke: çiçeklerin olduğu fotoğraf yakın çekim yani biraz bulanık ama arkadaki binalr net , uzak çekimde tepeyi çektim normal çekimde ise yoldaki araçları bakalım beğenecek misin :ehe:d:

Utku

Utku

Üye

3 tane fotoğraf çektim buyur :oke: çiçeklerin olduğu fotoğraf yakın çekim yani biraz bulanık ama arkadaki binalr net , uzak çekimde tepeyi çektim normal çekimde ise yoldaki araçları bakalım beğenecek misin :ehe:d:
yakın çekimi berbat ama diğer fotalar güzel

Türe

Türe

Üye
dediğim gibi otomatik odaklamalı olduğu için yakın çekimi iyi değil :oke:

cabal21

cabal21

Üye
bu özellil siemens cx75 te vardı güzel oluyodu. 2 de kapatıyo sabah açıyodu telefonu gece rahatsız etmiyodu kimse.

doan993

Üye
fotoğraflar kotu ya .kamerasından bi beklentim kalmadı

3930342

Üye
selam arkadasım kullandıgın e6 nın sarjı ne kadar gidiyor bende aldım sarj 1 gün gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt