N8 Dokunmatik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

can_s

can_s

Üye
    Konu Sahibi
N8 Dokunmatik sorunu
selamlar,
n8 i yeni aldım, öncesinde kısa bir X6 denemem olmuştu ancak arıza yapınca x6 yı n8 ile değiştirdim. özet olarak her yönüyle mükemmel bir telefon fakat çözüm bulamadığım bir nokta var;
n8 de çağrı geldiğinde (tuş kilidi aktifken); cebimden yada kılıfından çıkarırken dokunmatik ekrana yanlışlıkla dokunup gelen çağrıları red yada kabul ediyorum,
bu duruma x6 yada 5800 larda olduğu gibi kaydırmalı hareket ile açılmasını sağlayabilecek bir yazılım veya ayar var mıdır ?

SilentOne

SilentOne

Üye
yok galiba

pcwolf

pcwolf

Üye
Aramalarla ilgili sensörleri kapatıp dene istersen sorun çıkacak mı

werarce

werarce

Üye
Yeni fw ile düzelir diye ümit ediyorum bu hatada gerçi çoğalıyor hatalar gitgide ama

SilentOne

SilentOne

Üye
düzelir

cenewar88

cenewar88

Üye
güzel abim slidekey kullanmayı denermisin? yada belki fingerprint de bunu engelleyebilir. ben hep korkuyorum teli cebimden çıkarırken parmağım değecek cevap verecek yada meşgul atacak diye ama hiç olmadı bu şimdiye kadar

werarce

werarce

Üye
ovi storede var sanırım bi inceleme videosunda gördüm gibi geliyo bana bi bak istersen

denizsoy

Üye
biri banada nokia n8 de aramalar nasıl kaydırarak cevaplanıyor söyleyebilir mi?

distakjo

distakjo

Üye
niye ya? Slide ansver var!

barkembarkod

Üye
merhaba biri bana yardım edebilirmi
n8 de dokunmatik sorunu yaşıyorum a ya bastığımda ş çıkıyor gibi

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
merhaba biri bana yardım edebilirmi
n8 de dokunmatik sorunu yaşıyorum a ya bastığımda ş çıkıyor gibi

Dokunmatikle ilgisi yok klavye hatali olabilir yani duzenleyen kimse klavyeyi yanliz duzenlemis olabilir.yeniden flash yada gincelleme yapmaniz iyi olur.

ThreeDi

ThreeDi

Üye
Benim c6-01'im var daha öyle bi problem yaşamadım.Ayrıca şu kapaklı kılıflar o konuda çok işe yarıyor bi araştır istersen 10 Tl bişey sanırsam

maxirabit

maxirabit

Üye

Dokunmatikle ilgisi yok klavye hatali olabilir yani duzenleyen kimse klavyeyi yanliz duzenlemis olabilir.yeniden flash yada gincelleme yapmaniz iyi olur.
Ekran yağlıysa,temiz bakılmıyorsa o yüzdende olabiliyor yani özet olarak temiz tutulması lazım ama halen temiz olsada sorun devam ediyorsa,son çağre odur:)

barkembarkod

Üye
bir kere düştü ondan sonra yaşadım bu sorunu hatta herzamanda yaşamıyorum ara sıra genelde de sağ kısımda sorun oluyor

- - - Eklendi - - -

temiz bakıyorum ekranıma

Takipçi Satın Al

Üst Alt