n8 dokunmatik hassasiyeti yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
n8 dokunmatik hassasiyeti yardım
arkadaşlar n8 in dokunmatiği aslında kullanımı çok iyi bir şeklide algılıyor ama ufak bir sorun var telefonu masanın üzerine koyup elime almadan kullanmaya çalışmak resmen eziyet haline geliyor dokunmatik resmen işlemiyor ancak telefonu elime alınca o berbat dokunmatik birden mükemmel ötesi bir hal alıyor.Şu anda telefonumda belle sürümünü kullanıyorum ve telefon elimdeyken yada dizimin üsütüne veya diğer elime koyduğumda yani arka kısmı vucudumun herhangi bir yeri ile temas halindeyken dokunmatik çok rahat işliyor üstten gelen wigti çok rahat çekebiliyorum ama telefonu masanın üstüne koduğumda o widgeti ne yaparsam yaıyım çekemiyorum ev ekranını sağa-sola kaydırmak için bastırarak sürüklemem gerekiyor yani telefonun arka kısmı vucüt ile temas halinde değilken dokunmatik çok zor algılıyor.ayrıca telefonumda ekran koruyucu film var ama sorunun bundan olucağanı sanmıyorum.bu bütün n8 lerde mi aynı yoksa benim telefonum damı bir sorun var?

hizan

hizan

Üye
s.a
arkadaşım sen kimin bellesini yükledin ve belle hangi sürüm var.

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
kurtulus40 ın 111.30 bellesi var ancak bu sorun belle yüklemeden öncede vardı yani dokunmatik aynı şekildeydi ancak belledeki üstten çeilen widgetin dokunma alanının ufak olması bunu daha anlaşılır belirgin bir hale getiriyor.

mıttık

Üye
    Konu Sahibi
arkadşlar sorunu düzelttim nasıl oldu bilmiyorum ama depo hafızaya ve hafıza kartına format attım telefonu yeniden başlattım düzeldi sanrım hafızadaki artık fw dosyalarından dolayı yaptı bunu çünkü daha önce flash atarken hiç format atmıyordum hafızaya şimdi düzgün çalışyıor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt