sek07
Üye
-
Konu Sahibi
-
ev ekranı ve menü geçişlerinde hafif takılmalar oluyormu ve tarayıcıda sayfa yakınlaştırıp uzaklaştırırken kasıyormu.. ben de 2 yil N8 kullandiktan sonra, N808 e gectim, cok memnunum ve dogru bir karar vermisim (4 inc ekran + 1300 islemci + süper kamera donanimi + iyi bir medya player + 500 RAM )
Bu saatten sonra symbian'lı telefon almak -cihazın kamera kalitesi iyi olsa bile- riskli bir tercih olur. Symbian gün geçtikçe eriyor. Ya wp ya da android...
ev ekranı ve menü geçişlerinde hafif takılmalar oluyormu ve tarayıcıda sayfa yakınlaştırıp uzaklaştırırken kasıyormu
- - - Eklendi - - -
usta doğru söylüyosunda ben multitasking e çok önem veriyorum benim için olmazsa olmaz bu özelliği ne wp ne ios ne android sunuyor, boşunamı kıt donanımlı symbianlarla uğraşıyoruz.
Ben şu multitasking olayını tam anlayamadım. Görebildiğim kadarıyla Android'de de birkaç uygulama bir arada çalışabiliyor ama sizin kastettiğiniz multitasking'i anlayamadım, gerçekten...
androidde arkaplana atılan uygulamalar o anki görüntüsü kaydedilerek donduruluyor mesela opera ile dosya indirirken operayı arkaplana atarsanız yada en basitinden ekranı bile kapatsanız dosya indirmesi iptal olur yada mesela oyunlar sd data çekerken yine ekranı kapatsanız datayı yine çekmez fakat symbianda böyle bir sorun yoktur arkaplanda ister zip açın ister youtube dan video indirin ister uygulama yüklemesi yapın nimbuzz ile çevirimiçi kalın hatta bir hd oyun açın tüm bunların hepsini aynı anda kesintisiz yapın görevler arasında ışık hızında geçiş yapın bu konuyu iyi araştırmanızı tavsiye ederim google a gerçek multitaskıng yazarsanız açıklayıcı bilgiler bulabilirsiniz
Bir taraftan da Android kullanan/gözlemleyen biri olarak söyleyeyim; Android'deki olay anlattığınız gibi değil. Multitasking gayet güzel işliyor. Hatta mesajınızdan sonra tekrar denedim. Dosya indirme, radyo, tv, oyun... hepsi bir arada çalıştığı gibi arka planda devam etmesi gerekenler de devam ediyor. Belki Android'in önceki sürümlerinde multitasking yoktu ya da bu derecede geliştirilmemişti, bilemiyorum. Ama son sürümde gayet başarılı ve hızlı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?