tarayıcısı acayip fıs. yerlerde hatta. flash içerik olduğu zamanda takılıyor. Zil sesi cihaz masa üstündeyken kısık çıkıyor buzzer in yeri olmamış. Çift buzzer koyabilirlermiş ses daha iyi çıkardı. Uygulamalar daha bol olmalı ve daha profesyonelce olmalı örn bi zippo uygulaması indirdim alev oynadığında çakmağın belli kısımları kayboluyor

uygulama olarak iphone un eline su dökemiyor n8. video çekerken led olmaması büyük eksiklik.Yine video çekerken yakınlaştırma ve uzaklaştırmada takılması sıkıntı veriyor. Ben cihazımı çok severek kullanıyorum ancak yazılım olarak hakikaten sınıfta kalmış n8. yanlız bi noktada dur diyorum. Kamera beni mest etti. Bu kadarını bi telefondan beklemiyordum. Zifiri karanlıkta bile çekiyor

bşlk istekler olduğundan bu kadar çok oldu diğer açıdan cihazdan memnunum
ayrıca bi konuyada açıklık getireyim video ile flash olmaz flash ışığını yakabilmek için 250 veya 300volt gerilime ihtiyaç duyulur. Bunun içinde pilden anlık yüksek akım çekilir ve gerilim yükselticiyle flash kapasitörleri şarj edilir. yani kısacası flash la video çekerseniz hem komple beyazlık yakalar lens ışık şiddetinden dolayı hemde cihaz bir kaç dakika sonra bataryası biterek kapanacaktır.