n8 de olmasını istediklerimiz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hasman

Üye
    Konu Sahibi
n8 de olmasını istediklerimiz
ben video çekerken flash istiyorum ama zor gibi ya siz

• Beğen
Tepkiler: orcusss

BOZ_1903

Üye
virtual dj istiorum ... müzik çalarda eqo ayarı istiorum

sh0ck

sh0ck

Üye
ben video çekerken flash istiyorum ama zor gibi ya siz

Böyle bişey mümkün mü sence Xenon flash ile?..

Flash istiyorsan, al bi LED ışıklı anahtarlık.. Video çekmek istediğinde kullan. :). (Dalga geçmek amaçlı söylemedim :) )

erkara_64

ben herşeyi gectim acilen tarayıcının güncel hale gelmesini istiyorum...bağlantı tıkladığın zaman 2.ci web sayfası açılması beni fıtık etti resmen...

geceler77

geceler77

Üye
negerek var led ışıklı anahtarlıga usb den baglantılı ledler var cokda güçlü telefonun usb ceviricisi ile baglayıp ışık yapabilir usb faşal disk hdd v.b cihazları baglaya bilir hatta başka bir ceptelefonunu bile şarj edebilirsiniz N8 keşfedilecek çokşeyvar asıl olan teknolojidegil sen onunla neyapacaksın

Rap3g

Üye
tarayıcısı acayip fıs. yerlerde hatta. flash içerik olduğu zamanda takılıyor. Zil sesi cihaz masa üstündeyken kısık çıkıyor buzzer in yeri olmamış. Çift buzzer koyabilirlermiş ses daha iyi çıkardı. Uygulamalar daha bol olmalı ve daha profesyonelce olmalı örn bi zippo uygulaması indirdim alev oynadığında çakmağın belli kısımları kayboluyor :) uygulama olarak iphone un eline su dökemiyor n8. video çekerken led olmaması büyük eksiklik.Yine video çekerken yakınlaştırma ve uzaklaştırmada takılması sıkıntı veriyor. Ben cihazımı çok severek kullanıyorum ancak yazılım olarak hakikaten sınıfta kalmış n8. yanlız bi noktada dur diyorum. Kamera beni mest etti. Bu kadarını bi telefondan beklemiyordum. Zifiri karanlıkta bile çekiyor :D bşlk istekler olduğundan bu kadar çok oldu diğer açıdan cihazdan memnunum

ayrıca bi konuyada açıklık getireyim video ile flash olmaz flash ışığını yakabilmek için 250 veya 300volt gerilime ihtiyaç duyulur. Bunun içinde pilden anlık yüksek akım çekilir ve gerilim yükselticiyle flash kapasitörleri şarj edilir. yani kısacası flash la video çekerseniz hem komple beyazlık yakalar lens ışık şiddetinden dolayı hemde cihaz bir kaç dakika sonra bataryası biterek kapanacaktır.

hasman

Üye
    Konu Sahibi
birde mobireader gibi güzel kitap okumak için bi uygulama istiyorum offscreen kitap şeklinde uygulamaları güzel ama türkçe yok ve içerik sabit

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
media player icin avi, flv, wmv destegi istiyorum arkadasim 12 mpx camara var biz hala mp4 ve 3gp cekim yapiyorum sacmaligin daniskasi neden avi cekimi yapamiyoruz...

pcwolf

pcwolf

Üye
tarayıcısı acayip fıs. yerlerde hatta. flash içerik olduğu zamanda takılıyor. Zil sesi cihaz masa üstündeyken kısık çıkıyor buzzer in yeri olmamış. Çift buzzer koyabilirlermiş ses daha iyi çıkardı. Uygulamalar daha bol olmalı ve daha profesyonelce olmalı örn bi zippo uygulaması indirdim alev oynadığında çakmağın belli kısımları kayboluyor :) uygulama olarak iphone un eline su dökemiyor n8. video çekerken led olmaması büyük eksiklik.Yine video çekerken yakınlaştırma ve uzaklaştırmada takılması sıkıntı veriyor. Ben cihazımı çok severek kullanıyorum ancak yazılım olarak hakikaten sınıfta kalmış n8. yanlız bi noktada dur diyorum. Kamera beni mest etti. Bu kadarını bi telefondan beklemiyordum. Zifiri karanlıkta bile çekiyor :D bşlk istekler olduğundan bu kadar çok oldu diğer açıdan cihazdan memnunum

ayrıca bi konuyada açıklık getireyim video ile flash olmaz flash ışığını yakabilmek için 250 veya 300volt gerilime ihtiyaç duyulur. Bunun içinde pilden anlık yüksek akım çekilir ve gerilim yükselticiyle flash kapasitörleri şarj edilir. yani kısacası flash la video çekerseniz hem komple beyazlık yakalar lens ışık şiddetinden dolayı hemde cihaz bir kaç dakika sonra bataryası biterek kapanacaktır.

Tarayıcı konusunda deneyemediğim için haklısın diyebilirim, zaten o konuda memnun olmayan fazla, ama led konusunda bir de iphoneye bakın bakalım hangisinde eksik daha "büyük".. Ya da galaxy'ye.

ipach

Üye
Zippo Uygulaması olsun istiyorum..

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
arkadaslar flash haric hersey zaten mewcut. Forumu iyi arastiran bunlari rahatca bulabilir. Ayrica imzamda kaliteli cfw'ler war. Tarayici guncel stabil we hizli. Isteyen yukleyebilr.

emre400642

Üye
İşlemcinin hızlı calısmasını istiyorum, tin tin oyununu n8de oynamak ıstıyorum.pes 2011 in hd olmasını ıstıyorum (tam ekran) .

bekir851

Üye
menu sağa sola kaysa süper olur yukarı aşağı iyi olmuyor bence

KeSeGeN

KeSeGeN

Üye
islemci hizina yapck bisey yok su an. Ama guncelleme gelcek o zaman biraz daha artar ama tintin icin yeterli olurmu bilemem. Pes portlama bi oyun o yuzden sukredin ve idare edin. Cunku symbian icin oyun uretmiyo artik konami. Menu kaydirma olayi da mumkun forumda konusu var modlar ve uygulamalar kisimlarini inceleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...