Rich4arD
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bekliyorum . Elbet bulan veya upload eden olur yada olan bi yer vardır .valla kardesım bende arıyorum bu programları bı bulsam sanada solerım
Al arkadaşım benden Sana White teması kaybolmuş olabilir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben herşeyin temiz olması taraftarıyım o kadar . Aldığım zaman biçimlendirmemde bunun yüzündendi herşeyi tertemiz yapıp istediğim şekilde doldurabilmek için . Ama içindeki fotoların video ların farkında değildim . Ayrıca ilk alındığı zaman yanında program veya uygulama damı geliyordu ?
Tüh kötü ya . Yeni fw ile bunlar gelir mi ?Telefonun kendi içinde ki 200MB lık önbelleğinde ve 16gb lık mass memoryde kurulu halde gelen bazı programlar var, oluyor ama bunlar hangileri bilmiyorum.
Çok güzel olur kardeşim . Videolar ve görüntüler lazım .istersen bende var videolar ve görüntüler paylaşabilirim
Yanılmıyorsam TRON da olması gerekiyordu .resimler 26 tane var 3 tanede video var ilk aldığında tlfonu arkadaşım 2 video süpermanın frgmanını sunmuş 1 videoda n8 küçük langırt videosunu paylaşmış
Güzel olurBekleyin arkadaşlar Resimler ve Videoları sizlerle Paylaşıcam 15-20 Dakikadan Başlığın Linkini atıcam sizlere !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?