Hayırlı olsun önizleme ekleyecekmisin

Yeni cfw için teşekkürler tema yükleme sorunu giderildimi eğer giderdiysen denicem.birde mail widget ı siyah değil dimi orjinal için bidaha mod kullanmak istemiyorum.
Atissx temalarının tamamında sorun veriyor kuruluyor fakat seçince tema bozuk diyor. Sana zahmet clear black vii by atissx temasını yükleyip bana dönermisin benim için önemli de teşekkürler.
clear black vıı yi yükledim seçtim sıkıntı yok.![]()

oh be sonunda hafta sonu yüklicem artık tekrar teşekkürler.![]()

Kamera açılmıyor'Sistem hatası'uyarısı veriyor,cihazı restart yapıp denedim sonuç yine olumsuz
Evet şimdi tekrar flash attım yine aynısını yaptı,tekrar deneyecemtekrar flaşlamayı denedinmi? bende açılıyor kamera felan.
Evet şimdi tekrar flash attım yine aynısını yaptı,tekrar deneyecem
Mutlaka biryerde sorun oluyordur,sende açılıyorsa bende de açılması gerek,şimdi cihaza hard reset attım ardından da soft format atıyorum ondan sonra tekrar flash atacam.umarım hatasız birşekilde tamamlanır flash.
- - - Eklendi - - -
Henüz flash atmadım şuanda kamera açılıyor![]()

Ben her flash dan önce cihaza mutlaka hard format atarım ve depo hafızayı biçimlendiririm,yine aynını yapmıştım ama demekki biraz uğraşmam gerekmişdemekki format atmakta fayda varmış çünkü yazılan cfwlerde pek sorun çıkmıyor gerçi benim haritalar çalışmıyor ama benim cihaz 808oda düzelecek elin
![]()