N8 -Capkino_Belle_Refresh_v1.0 (13.01.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
N8 -Capkino_Belle_Refresh_v1.0 (13.01.2013)
konu silinmiştir.

• Beğen
Tepkiler: mkahya, Ferzan, Kurtuluş40 ve 2 diğerleri

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
Görünüyor görünüyor :D

• Beğen
Tepkiler: capkino06
smh60

smh60

Üye
Hayırlı olsun önizleme ekleyecekmisin

• Beğen
Tepkiler: capkino06

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
Hayırlı olsun önizleme ekleyecekmisin

teşekkür ederim. görsel eklemeyi düşünmüyorum aslında. S_&_S Refresh v1.2 sürümdeki görsellikle aynı. mesaj baloncukları ayarları değişik daha hızlı :)

Enola19

Üye
Yeni cfw için teşekkürler tema yükleme sorunu giderildimi eğer giderdiysen denicem.birde mail widget ı siyah değil dimi orjinal için bidaha mod kullanmak istemiyorum.

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
Yeni cfw için teşekkürler tema yükleme sorunu giderildimi eğer giderdiysen denicem.birde mail widget ı siyah değil dimi orjinal için bidaha mod kullanmak istemiyorum.

rica ederim. e-mail widgeti değiştirildi. tema hangisinde sorun oluyordu bilmiyorum. denemedim yani.

Enola19

Üye
Atissx temalarının tamamında sorun veriyor kuruluyor fakat seçince tema bozuk diyor. Sana zahmet clear black vii by atissx temasını yükleyip bana dönermisin benim için önemli de teşekkürler.

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
Atissx temalarının tamamında sorun veriyor kuruluyor fakat seçince tema bozuk diyor. Sana zahmet clear black vii by atissx temasını yükleyip bana dönermisin benim için önemli de teşekkürler.

clear black vıı yi yükledim seçtim sıkıntı yok. ;)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Teşekkürler,indirdim ve bastım flashı umarım pişman olmam ama güzel duruyor,eline sağlık kardeş

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kamera açılmıyor'Sistem hatası'uyarısı veriyor,cihazı restart yapıp denedim sonuç yine olumsuz

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Mutlaka biryerde sorun oluyordur,sende açılıyorsa bende de açılması gerek,şimdi cihaza hard reset attım ardından da soft format atıyorum ondan sonra tekrar flash atacam.umarım hatasız birşekilde tamamlanır flash.

- - - Eklendi - - -

Henüz flash atmadım şuanda kamera açılıyor:)

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
Mutlaka biryerde sorun oluyordur,sende açılıyorsa bende de açılması gerek,şimdi cihaza hard reset attım ardından da soft format atıyorum ondan sonra tekrar flash atacam.umarım hatasız birşekilde tamamlanır flash.

- - - Eklendi - - -

Henüz flash atmadım şuanda kamera açılıyor:)

profesyonel yazılımcı değilim ama neyi sildiğimi değiştirdiğimi biliyorum en azından o kadarda hata yapmam heralde :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Cihaza hem hard hemde soft format attıktan sonra kamera açıldı,şimdi flash atıyorum umarım kamera da sorun çıkmaz

- - - Eklendi - - -

Evet tekrar flashladım artık kamera sorunsuz açılıyor:)

HL_Rockk

HL_Rockk

Üye
demekki format atmakta fayda varmış çünkü yazılan cfwlerde pek sorun çıkmıyor gerçi benim haritalar çalışmıyor ama benim cihaz 808 :) oda düzelecek eminim :)

- - - Eklendi - - -

ayrıca sadığa güveniyorum başarılı işler yapıyor :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
demekki format atmakta fayda varmış çünkü yazılan cfwlerde pek sorun çıkmıyor gerçi benim haritalar çalışmıyor ama benim cihaz 808 :) oda düzelecek elin :)
Ben her flash dan önce cihaza mutlaka hard format atarım ve depo hafızayı biçimlendiririm,yine aynını yapmıştım ama demekki biraz uğraşmam gerekmiş:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt