N8 -Capkino_Belle_Refresh_v1.0 (13.01.2013)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Esendağlı

Esendağlı

Üye
sende sağol hocam güle güle kullanın :) sorun görürseniz geri dönüş yaparsanız sevinirim. :)
cfw de sorun olmadığından(en azından ben rastlamadım)yorum da gelmiyor,ellerine sağlık tekrar

emre.koc

emre.koc

Üye
sende sağol hocam güle güle kullanın :) sorun görürseniz geri dönüş yaparsanız sevinirim. :)

elbette arkadaşım bir sıkıntı yada sorun olursa burada sizle paylaşırım. ellerine sağlık :)

kaan_9292

kaan_9292

Üye
video gece modu sorunlu moda girince kameradan atiyor..

emre.koc

emre.koc

Üye
hemen bakıyorum

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunlarla ilgilencem şuanda hem hastayım hemde açık lise sınavıyla uğraşıyorum. En kısa zamanda sorunları çözüp güncelleyeceğim.

DraugHuan

DraugHuan

Üye
Arkadaşlar şimdi bu dosyaların hepsini gösterilen yola attıktan sonra telefondan kurulum mu yapıyoruz? Ben daha önce Symbian telefona farklı bir Rom kurmadım, bilgim yok ..

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum can sıkıcı bir durumdan dolayı güncelleme felan yapmıcam. kusura bakmayın tekrar özür dilerim.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum can sıkıcı bir durumdan dolayı güncelleme felan yapmıcam. kusura bakmayın tekrar özür dilerim.
Senin canın sağolsun,önemli olan ilgilenmen,durumun müsait olursa yaparsın.

• Beğen
Tepkiler: capkino06
Esendağlı

Esendağlı

Üye
video gece modu sorunlu moda girince kameradan atiyor..

Denedimde hard reset atınca bu sorun düzeliyor.ben hard reset atıp mağazayı mapsı sosyal vs sonradan yükledim bu sorun ortadan kalktı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Capkino arkadaşım konuyu neden sildin acaba?kullandığım cfw ler içinde en iyi olanı idi.keşke bir açıklama yapsaydın.

emre.koc

emre.koc

Üye
konuyu merak ettim :)

emre.koc

emre.koc

Üye
Evet bekliyoruz .

capkino06

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur facebookdada bi grub var nokia belle destek ve paylaşım grubu diye oradada konu mevcuttu. arkadaşlar işte sorunları felan bildiriyorlar ben güncelleme yapıcam dediğim halde. yok işte rezalet kimse yüklemesin yapmayı bilmiyosan yapma gibi yorumlar gelmiş. ee haliyle can sıkıcı şeyler bunlar. sonuçta kimseye zorla yükletmedim ben yada kimseden bişey talep etmedim. hani tamam sorunlar var eyvallahda yorum uslubu can sıkıcı emeğe saygı yok bende madem öyle kendiniz yapın paylaşın biz kullanalım dedim konularıda sildim. yani güncelleme felan yok.

kacali

Üye
birkaç kendini bilmez kişinin yaptığı yorumlar yüzünden bu şekilde sonuçlanması üzücü bir durum. Haklısın tabi ama seni takdir eden bir çok kişide var bunu unutma yeni çalışma yaparsan sevinirim.

Enola19

Üye
Ben senin cfw ni biraz modladım eğer senin için uygunsa konu açıp dosyaları upload eder link paylaşırım. Ama sen he dersen :)

• Beğen
Tepkiler: eshot96
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur facebookdada bi grub var nokia belle destek ve paylaşım grubu diye oradada konu mevcuttu. arkadaşlar işte sorunları felan bildiriyorlar ben güncelleme yapıcam dediğim halde. yok işte rezalet kimse yüklemesin yapmayı bilmiyosan yapma gibi yorumlar gelmiş. ee haliyle can sıkıcı şeyler bunlar. sonuçta kimseye zorla yükletmedim ben yada kimseden bişey talep etmedim. hani tamam sorunlar var eyvallahda yorum uslubu can sıkıcı emeğe saygı yok bende madem öyle kendiniz yapın paylaşın biz kullanalım dedim konularıda sildim. yani güncelleme felan yok.
Dostum inan bu cfw benim kullandığım en iyi ve en sorunsuz cfw dir,keşke face grubuna kızıpta burdaki insanları mahrum bırakmasaydın,ama senin dosyan ve senin kararın saygı duymak gerek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...