Esendağlı
Üye
cfw de sorun olmadığından(en azından ben rastlamadım)yorum da gelmiyor,ellerine sağlık tekrarsende sağol hocam güle güle kullanınsorun görürseniz geri dönüş yaparsanız sevinirim.
![]()
cfw de sorun olmadığından(en azından ben rastlamadım)yorum da gelmiyor,ellerine sağlık tekrarsende sağol hocam güle güle kullanınsorun görürseniz geri dönüş yaparsanız sevinirim.
![]()
cfw de sorun olmadığından(en azından ben rastlamadım)yorum da gelmiyor,ellerine sağlık tekrar

sende sağol hocam güle güle kullanınsorun görürseniz geri dönüş yaparsanız sevinirim.
![]()

Evet durum bende de aynıvideo gece modu sorunlu moda girince kameradan atiyor..
Senin canın sağolsun,önemli olan ilgilenmen,durumun müsait olursa yaparsın.Arkadaşlar hepinizden özür diliyorum can sıkıcı bir durumdan dolayı güncelleme felan yapmıcam. kusura bakmayın tekrar özür dilerim.
Senin canın sağolsun,önemli olan ilgilenmen,durumun müsait olursa yaparsın.
video gece modu sorunlu moda girince kameradan atiyor..
Bu cfw bence çok iyiydi ama konu sahibi arkadaş hiçbir açıklama yapmadan konuyu silmiş,umarım güncelleme yapacaktırkonuyu merak ettim![]()
Dostum inan bu cfw benim kullandığım en iyi ve en sorunsuz cfw dir,keşke face grubuna kızıpta burdaki insanları mahrum bırakmasaydın,ama senin dosyan ve senin kararın saygı duymak gerek.Arkadaşlar belki biliyorsunuzdur facebookdada bi grub var nokia belle destek ve paylaşım grubu diye oradada konu mevcuttu. arkadaşlar işte sorunları felan bildiriyorlar ben güncelleme yapıcam dediğim halde. yok işte rezalet kimse yüklemesin yapmayı bilmiyosan yapma gibi yorumlar gelmiş. ee haliyle can sıkıcı şeyler bunlar. sonuçta kimseye zorla yükletmedim ben yada kimseden bişey talep etmedim. hani tamam sorunlar var eyvallahda yorum uslubu can sıkıcı emeğe saygı yok bende madem öyle kendiniz yapın paylaşın biz kullanalım dedim konularıda sildim. yani güncelleme felan yok.