N8, C6-01, C7, E6, ve E7 SYMBIAN^3 Temelli Telefonlara Windows Phone ve Android Yüklenirmi.?

YkPkY

Üye
Yalnız şahine bile Mercedes motoru takılır Şasi güçlendirmesi ile yanlış bir benzetme olmuş

doğrudur.10 yıl önce fiat tlpo'ya 320 BMW motoru taktılar gözümün önünde.tabii extra güçlendirme ve modifiyeyle ve araç çok iyi bi fiyatla satıldı.
Tabii tipo'ya Bmw yürüyen aksam driveri yüklemediler.direk Bmw yürüyen aksam'ı taktılar.
ama bunu samsung veya iphone ve nokia arası aynı şeyi yapamazsın

haha komediye bak hele aynen katılıyorum sana kardeşim walla isabet olmuş bu konuyu açman. Şu ki biz şu an ki işletim sistemimiz symbian^3 yani symbianın en son işletim sistemi(şimdilik tabi ama sonrası olur mu bilemem tabi)

biz telefonlarımıza belle yi yükledik ya flash vs. Şekilde işte o yüklediklerimiz sadece işletim sisteminin kullandığı dosyalardı. Yani aslında işletim sistemimiz değişmedi dili hala symbian. Değişterdiğümiz ise dosyaların yeniden elden geçmiş ve düzenlenerek arayüzün değişmiş halidir.

Şöyle bi örnek verelim.

Bir fakir adam vardır parası olmaz imkanları kısıtlıdır ve sıradan kıyafetler giyer. bunu anna kabul edelim

sonra bu adam zengin olur ve imkanları sınırsızlaşır ve dolaysıyla adam takım elbiseler simokinler giyer ve bu adamıda belle kabul edelim.

İki adam da aynı ama kıyafetler farklı yani işletim sistemi aynı ama kullandıkları dosyalar farklı bu sayede belle olur ama yinede symbian dır.......

Bunu size niye anlattım walla bende bilmiyorum bişeyler anladysanız ne mutlu bana

----------Eklendi @ 15:35:14 ---------- Yazıldı @ 15:31:43 ----------

aslında demek istediğim yanlış olmasın ama bootlander i değiştirebilirsek işte o zaman işletim sistemini de değiştirebiliriz. Yani örneğe göre o adamın ingiliz olduğunu düşünelim adamı bi almanla değiştirirsek işte o zaman işletim sistemi de değişmiş olur bilmem anlatabildimmi kankalarım

Tepkiler: YkPkY

CanKartaL

Emekli Yönetici
son kısım için sonuç olarak elimizde almanca bilmeyen gözleri kapalı elleri kesik bacakları tutmayan bi almanımız olmuş olur ) ayrıca kıyafetlerine de sığmayan birisi olur
bootloader kırılıp orjinal bir android romu yüklense bile driver yok ekran uyumsuz kamerası gpu su tanıtılamayan tuşları uymayabilecek bir telefon olur yani bunları tanıtıp optimize edene kadar belle üzerinde ayarlama yapılsa veya uygulama yazmakla uğraşılsa belle kralına taş çıkartır

YkPkY

Üye
eweeet
hem araba modifiye ettik hemde telefon.
peki F-16yı nasıl görünmez yaparız,titanic'i nasıl çıkartıp dublex villa yaparız

walla bende katılıyorum buna çünkü android bada filan bi oyun için bile dünyanın problemini yapıyo iphone os de ise uygulama yoksa dokunmatik ekrandan ibaret bişey özellik filan 0 sistem büyük ama fiyatı da gereksiz fazla bizim symbianı bi geliştirseler neler olur neler

NE ANDROİD NE İPHONE NE DE BADA

FOREVER SYMBİAN FOREVER NOKİA
aha sloganı da buldum

Symbiandaki tadı hiçbi cihaz vermez abi öğrenemedi bunu dünya halkı yaa
(nerden nereye bağladık yahu biri kızmasa bari)

Herkes bu konuya gülüyor. Neden anlamadım. Bi kaç senede içinde Koskocaman laptoplar,minicik cep bilgisayarı oluyorda, c6-01 e windows phone yüklenemiyor? Ve nedenide rom boyutu öylemi? Bana pek mantıklı gelmedi doğrusu. Ayrıca ona buna gülüyosunuz ama, bende şuan size gülüyorum...

cyber

Üye
c6-01 de 1gb rom var

Haklısın. Bazı arkadaşlar 700 var diyor. Ama c6-01de 1 gb var. windows phoneuda merak edenler

sadece emulatordur.

Konu Sahibi
Hayır Yüklenmez... Emulatorl le idare etsinler..

aleranol

Üye

zaten telefoncularda 10 tlye 3310a ios 5.1 yüklüyor şahitlerim var ya bu müşteri hizmetleriyle telefoncular cidden Yeminlen Sen bu cihaza bunu koydun poweri değişti. Sıkıysa aç ve kullan telefonunu hadi. Arkadaşlar bende bunu sorupduranlardan bıktım yeminle. Ama babam eşşekler uçar dedi gibi bişey bunu yüklemek boşverelim neyse bu konuyu üst konu yapalım da bitsin bunu soranlar.

drivenn

Üye
ben windows xp yükleyeceğim

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
3 aylık konu gene hortlamış!

speedygs

Üye

botloader var. kırılması lazım botloader kırılırsa windows,u bırak android bile atarlar. her şey yazılımda bitiyor...