n8 bildirim ışığı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
n8 bildirim ışığı
merhaba arkadaşlar n8 in ön kamerasının köşesindeki bildirim ışığını nasıl çalıştırıyoruz?

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
merhaba arkadaşlar n8 in ön kamerasının köşesindeki bildirim ışığını nasıl çalıştırıyoruz?
O bildirim ışığı değil ortam ışığı dedektörü farkındaysan sadece camera ile video çekimlerinde hafif hafif yanıp yanıp söndüğünü görüyoruz ama insan gözü normalde göremiyor bu yüzden o zaten çalışıyor ama sen göremiyorsun bildirim için sadece menü tuşu ışığı var o kadar ...

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
bak burdaki videodan gayet net zannediyorum sen arka kameradaki kırmızı ışıktan bahsediyorsun.

belle yüklü cihazın ön kameranın solundaki yerde.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Kardeşim o ortam ışığı dedektörü diyorum anlıyormusun normal bi ışık değil yani kızıl ötesi farklı bi çalışma prensibi var tv kumandası gibi nasıl kumandadaki ışığı sen gözünle göremiyor ancak camera ile baktıgında goruyorsan aynı mantık bunun ıcınde gecerlı yanı ...

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
ben göremiyorum böyle bi ışık kameradada normaldede.

----------Eklendi @ 20:00:45 ---------- Yazıldı @ 19:59:10 ----------

bu ışığı söndürmek için özel program yükleyenler bile var.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
ben göremiyorum böyle bi ışık kameradada normaldede.

----------Eklendi @ 20:00:45 ---------- Yazıldı @ 19:59:10 ----------

bu ışığı söndürmek için özel program yükleyenler bile var.
Peki dostum sen biliyorsun kolay gelsin ...

Emre-45

Emre-45

Üye
o isik degil sensor

Uruloki

Uruloki

Üye
arkadaş sensör olduğunu inkar ediyor ama

FastBreaker

FastBreaker

Üye
iso herkes yanlış sen doğrusun dimi ? Biz biliyoruz da söylüyoruz.

İsmail Çolak

Üye
    Konu Sahibi
evet.aynen öyle millette yanan şey bizde niye hiçbi şekilde görünmüyor farklı bi telefon mu onlardaki

kazım61061

kazım61061

Üye
bence bu tartısma cok sacma olmus neden tarsısıyosunuzkııı bakın burda nokıanın bas tasarımcılarından bırı Niiola Alfthan, var bu aama ulasın maılle sorun ne olcakkı Niilo Alfthan: ...

Jerkez38

Jerkez38

Üye
Sanırım konuyu açan arkadaş biraz ​...

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker ve sparrow59

tolga7835

Üye
forumdaki ilk mesajım buraya kısmetmiş okudum dayanamadım arkadaşa bilgi vereyim istedim. İnsan gözü kızıl ötesi ışıkları göremez ancak kamera kayıtlarında görülebilir anlamak için n8 in kamerası açıkken televizyon kumandasının ucundaki led göze tut ve telefonun ekranın dan bak bakalım kumandanın tuşuna bastığında ne görüyosun o sensörde aynı mantıkla çalışıyor seyrettiğin görüntüde kamera ile çekildiği için sen gözünle gördüğünü sanıyosun yani ne sensör nede ben söyleyim herkese iyi bayramlar

semiko

Üye
Arkadaşlar dalga geçmeyin lütfen. Gereksiz bir biçimde yükleniyorsunuz.
Videodaki bildirim ışığını gördüm sensör değil onun biraz daha solunda bir ışık yanıp sönüyor. Arkadaş onu kastetmiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt