N8 belle yüklerken cihazım çöktü yardımlarınızı rica ediyorum ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

marsoy

marsoy

Üye
kardes zaten tamm herkez yardımcı oldu cok sagolsun allah razı olsun cıhaz benımde ole dunden berı zaten oluydu hıc acılmıyordu bugun yıne ayaga kaldırdık en son zaten scandinav attık

oda yarıda kaldı cıhaz acılıyo ama soledıgım gıbı guvenlık kodu soruyo hıc bır kod omuyo sımdı tekrar scandinav deat flash la atıyım degısıklık olacak mı acaba yıne guvenlık kodunda
kalmayalım
kalacağını sanmıyorum sağlıklı şeklde flaşlarsan scandinav ingilizce olarak yüklenecektr yarıda kaldığı için öle sorun veriyo

----------Eklendi @ 02:46:25 ---------- Yazıldı @ 02:45:03 ----------

Daha önce aynı yöntemle denemediğim sürüm kalmamıştı, ancak ne olduda değişti anlamadım gitti :)
Hala yırtınmaktayım, şuan Phoenix 2011 tekrar kuruyorum.
Bakalım çare olacak mı

bazen bilgisayar usb girişide sorun çıkarabiliyo tlfonu grüyo ama bağlantı kuramıyo phoneixle

meletim

meletim

Üye
hocam desteklenmeyen bişeyler yüklemeye çalşıyorsun büyük ihtimal bide tekrardan scandinavı indir at derim

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
tamam senın soledıgın gıbı scandınav su anda atıyor deat flasta beklıyorum sonucu yazıcam sımdı.

yanı su tlf ekranında tekrar nokıa yazısını gormek kalp amelıyatı yaparken hastanın tekrar gozlerını acıp canlandıgını gormek gıbı bısey oldu benım ıcınn

kalacağını sanmıyorum sağlıklı şeklde flaşlarsan scandinav ingilizce olarak yüklenecektr yarıda kaldığı için öle sorun veriyo

mkryvz

mkryvz

Üye
hocam desteklenmeyen bişeyler yüklemeye çalşıyorsun büyük ihtimal bide tekrardan scandinavı indir at derim
Elimde scandinavia zaten var, şimdi tekrar deniyorum.

----------Eklendi @ 02:52:41 ---------- Yazıldı @ 02:49:14 ----------

Yine aynı hata mesajı :(

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
evet bende scandınav tekrar ındırdım kurdum. death flash da attım tlf acılıyor ama yıne guvenlık kodu ıstıyor sorunsuz kurdu bu sefer. ama guvenlık kodu

1234
12345
00000
0000

hiçbiri olmuyor. Bence bu scandınav ın ustune dırek belle yuklemeyı deneyım mı acaba olurmu ?

tamam senın soledıgın gıbı scandınav su anda atıyor deat flasta beklıyorum sonucu yazıcam sımdı.

yanı su tlf ekranında tekrar nokıa yazısını gormek kalp amelıyatı yaparken hastanın tekrar gozlerını acıp canlandıgını gormek gıbı bısey oldu benım ıcınn

meletim

meletim

Üye
hocam tekrar indir scandinavia naviden bide phoneix 2010 la denebi istersen

mkryvz

mkryvz

Üye
bir de 2010 deneyelim bakalım

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
meletim

meletim

Üye
iyide bendekide 2011 ben cıhazı kaldrdım ayaga ama guvenlık kodunda kaldık sımdı de ha bıde daha belle yuklemeye calısacaz tabı

scandinavın üstüne annayı yüklediğin zamanda istiyormu güv .kod

mkryvz

mkryvz

Üye
deneye deneye cihaz laçka oldu :(
Hep aynı hata mesajı almaktan bıktım

mkryvz

mkryvz

Üye
İlginç bir durum şuan yüklendi?!
Nasıl olduğunu bende anlamadım :D
USB portlarla ilgli bir durum olsa gerek.

meletim

meletim

Üye
hocam yabancı forumlarada baktım fazla bişey anlamadım ama şikayetçi olan var ama çözen yok galiba sen yeniden indirip scanı kurdunmu !!

----------Eklendi @ 03:14:42 ---------- Yazıldı @ 03:14:03 ----------

geçmiş olsun :) ...

----------Eklendi @ 03:16:14 ---------- Yazıldı @ 03:14:42 ----------

kardes 1 dakkıa once tekrar denedım uzerıne annayı denıyorum sımdı umarım olur bu arada gonderdıgınede baktım .sis uzantılı cıhaza kurmak lazım sankı onu

Bu arada "Tel zaten kilitli diyenler İşte bir bomba daha;
İkinci dosyayı Hafıza kartında System/Recogs klasörüne atın (Recogs klasörü yoksa oluşturun)
Tel açık ama kilitliyken kartı tele takın ve İşte tamam
Ama işiniz bittiğinde dosyayı silin
Aksi halde tel şifre tutmaz

onun içinde bişeyler yazmışlar :)

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır anna kuruldu cıhaza oturdu kılıt kodu fılan yok cıhaz acıldı calısıyor sımdı sıra belleye geldı hadı bakalım var mı bı onerı uyarı ?

hocam yabancı forumlarada baktım fazla bişey anlamadım ama şikayetçi olan var ama çözen yok galiba sen yeniden indirip scanı kurdunmu !!

----------Eklendi @ 03:14:42 ---------- Yazıldı @ 03:14:03 ----------

geçmiş olsun :) ...

----------Eklendi @ 03:16:14 ---------- Yazıldı @ 03:14:42 ----------

Bu arada "Tel zaten kilitli diyenler İşte bir bomba daha;
İkinci dosyayı Hafıza kartında System/Recogs klasörüne atın (Recogs klasörü yoksa oluşturun)
Tel açık ama kilitliyken kartı tele takın ve İşte tamam
Ama işiniz bittiğinde dosyayı silin
Aksi halde tel şifre tutmaz

onun içinde bişeyler yazmışlar :)

mkryvz

mkryvz

Üye
tamamdır anna kuruldu cıhaza oturdu kılıt kodu fılan yok cıhaz acıldı calısıyor sımdı sıra belleye geldı hadı bakalım var mı bı onerı uyarı ?
Dur be yahu, daha yeni kurtardık cihazları :kop:
Şaka bir yana, geçmiş olsun.
Bende merak ettiğim diğer BELLE'ye bir bakayım bari :D

meletim

meletim

Üye
yok hocam direk bas gitsin :) .. ama ben de bi hevesle kurdum belleyi 2 gün dayanabildim sarmadı beni sızıntılar ama iyiydi annadan gösterişliydi

mkryvz

mkryvz

Üye
yok hocam direk bas gitsin :) .. ama ben de bi hevesle kurdum belleyi 2 gün dayanabildim sarmadı beni sızıntılar ama iyiydi annadan gösterişliydi
ilgimi çeken bir BELLE var onu deneyeceğim, bol şans dileyin. ;)

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
sende durun-m ne ne yaptın ?

ya ben sımdı kurmayım mı bu belleyı ?
Dur be yahu, daha yeni kurtardık cihazları :kop:
Şaka bir yana, geçmiş olsun.
Bende merak ettiğim diğer BELLE'ye bir bakayım bari :D

Üst Alt