N8 belle yüklerken cihazım çöktü yardımlarınızı rica ediyorum ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

meletim

meletim

Üye
belle bana göre annadan güzel gösterişli zaten anna ne ney anlamadım ikonları değiştirmişler al sana güncel yazılım onu biz o çıkmadan da yapıyorduk :) .. ama bende anna lazım bellede istediğim bazı olaylar yok şaun orjinal olmadığı için yoksa hemen bende geçerdim

mkryvz

mkryvz

Üye
sende durun-m ne ne yaptın ?

ya ben sımdı kurmayım mı bu belleyı ?
USB portları biraz kurcaladım, iskandinav yüklü şuan.
Ama benim kaşıntım tuttu BELLE yükleyeceğim tekrar, fena alıştım. :D
İçinde video ve foto editörü olan bir BELLE vardı, onu denemeyi düşünüyorum. Telefonu biraz şarj edeyim hemen o işe başlayacağım.
Umarım senin bütün sıkıntıların geçmiştir.

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
yardımlar ıcın hepınıze cok tesekkur ederım umarım belle de bırazdan bıtmıs ve cıhaza sorunsuz kurulmus olur :)

mkryvz

mkryvz

Üye
yardımlar ıcın hepınıze cok tesekkur ederım umarım belle de bırazdan bıtmıs ve cıhaza sorunsuz kurulmus olur :)
Senin mi? Benim mi? :D

----------Eklendi @ 03:57:14 ---------- Yazıldı @ 03:49:00 ----------

Al işte yine aynı hata mesajı :))

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
ya gece nın 4 oldu artık saka yapıyosundur vallahı beklıyorum bende yukluyo daha hata mata cıkarsa dırek yatarım ben ugrasamıycam artık :) yarında basarım gerı annayı napalım

Senin mi? Benim mi? :D

----------Eklendi @ 03:57:14 ---------- Yazıldı @ 03:49:00 ----------

Al işte yine aynı hata mesajı :))

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadaslar phonexi uninstal proramiyla kaldirin yoksa her zaman hata alirsiniz.onu yukle sil yapmayin.

mkryvz

mkryvz

Üye
Yok be keşke şaka olsa
Anna yükleme sorunu yaşıyorum, belleden geçtim şimdilik

----------Eklendi @ 04:07:22 ---------- Yazıldı @ 04:03:55 ----------

arkadaslar phonexi uninstal proramiyla kaldirin yoksa her zaman hata alirsiniz.onu yukle sil yapmayin.
Kaldırmadıpım yeri kalmadı, ama nafile :(

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
kardes benım ıslem tamam belle by ivo777 yuklandı we hazır calısıyo sonradan bır sıkıntı cıkmaz umarım sana kolay gelsın bol şans

Yok be keşke şaka olsa
Anna yükleme sorunu yaşıyorum, belleden geçtim şimdilik

----------Eklendi @ 04:07:22 ---------- Yazıldı @ 04:03:55 ----------

Kaldırmadıpım yeri kalmadı, ama nafile :(

• Beğen
Tepkiler: n000k
mkryvz

mkryvz

Üye
kardes benım ıslem tamam belle by ivo777 yuklandı we hazır calısıyo sonradan bır sıkıntı cıkmaz umarım sana kolay gelsın bol şans
Teşekkürler, umarım bende çözerim bu işi.

----------Eklendi @ 04:31:12 ---------- Yazıldı @ 04:20:49 ----------

Evet arkadaşlar temel sorunu çözdüm, OviSuit Driver'ları olmadan bende hiçbir işe yaramıyordu. OviSuit'i onarınca sorun tamamiyle ortadan kalktı.
Herkese Mutlu sabahlar :)

• Beğen
Tepkiler: n000k
n000k

n000k

Üye
ne geceymiş be :D .. sorunlarınızın düzeldiğine sevindim.. belle gibisi yok bana göre.. belki eksik, sızıntı ama anna dan daha iyi ve fazlası olduğu kesin :oke: güle güle kullanının belle lerinizi :ehe

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
ya Sorunlar bitmiyor simdide cihaz ing oldu ne yapcaz
ne geceymiş be :D .. sorunlarınızın düzeldiğine sevindim.. belle gibisi yok bana göre.. belki eksik, sızıntı ama anna dan daha iyi ve fazlası olduğu kesin :oke: güle güle kullanının belle lerinizi :ehe

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
tabıkıde maxicep dekı belle dosyalarını ındırdım hatta bu konun en basında kurtulus40 isimli bi abi gonderdı burdan bak dıye zaten gece kurdugumda cıhaz turkce ıdı ama sabah ıng olmus ve tek dıl ıngce

pardon? hangi belle dosyalarını indirdin sen? :hmmm.. belle tr linkleride var forumda

n000k

n000k

Üye
tabıkıde maxicep dekı belle dosyalarını ındırdım hatta bu konun en basında kurtulus40 isimli bi abi gonderdı burdan bak dıye zaten gece kurdugumda cıhaz turkce ıdı ama sabah ıng olmus ve tek dıl ıngce
hmm valla dostum bilemiycem.. onu sen kurtulus40 abiye bi sor.. benim belle delight değil.. ben ivo777 kullanıyorum.. ama sen ona bi danış bakalım..

Üst Alt