Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 belle yüklerken cihazım çöktü yardımlarınızı rica ediyorum ne yapmalıyım
Sponsorlu Bağlantılar
meletim
Üye
belle bana göre annadan güzel gösterişli zaten anna ne ney anlamadım ikonları değiştirmişler al sana güncel yazılım onu biz o çıkmadan da yapıyorduk .. ama bende anna lazım bellede istediğim bazı olaylar yok şaun orjinal olmadığı için yoksa hemen bende geçerdim
USB portları biraz kurcaladım, iskandinav yüklü şuan.
Ama benim kaşıntım tuttu BELLE yükleyeceğim tekrar, fena alıştım.
İçinde video ve foto editörü olan bir BELLE vardı, onu denemeyi düşünüyorum. Telefonu biraz şarj edeyim hemen o işe başlayacağım.
Umarım senin bütün sıkıntıların geçmiştir.
ISOLYTEAM
Üye
Konu Sahibi
yardımlar ıcın hepınıze cok tesekkur ederım umarım belle de bırazdan bıtmıs ve cıhaza sorunsuz kurulmus olur
ya gece nın 4 oldu artık saka yapıyosundur vallahı beklıyorum bende yukluyo daha hata mata cıkarsa dırek yatarım ben ugrasamıycam artık yarında basarım gerı annayı napalım
Evet arkadaşlar temel sorunu çözdüm, OviSuit Driver'ları olmadan bende hiçbir işe yaramıyordu. OviSuit'i onarınca sorun tamamiyle ortadan kalktı.
Herkese Mutlu sabahlar
n000k
Üye
ne geceymiş be .. sorunlarınızın düzeldiğine sevindim.. belle gibisi yok bana göre.. belki eksik, sızıntı ama anna dan daha iyi ve fazlası olduğu kesin güle güle kullanının belle lerinizi
ISOLYTEAM
Üye
Konu Sahibi
ya Sorunlar bitmiyor simdide cihaz ing oldu ne yapcaz
ne geceymiş be .. sorunlarınızın düzeldiğine sevindim.. belle gibisi yok bana göre.. belki eksik, sızıntı ama anna dan daha iyi ve fazlası olduğu kesin güle güle kullanının belle lerinizi
pardon? hangi belle dosyalarını indirdin sen? .. belle tr linkleride var forumda
ISOLYTEAM
Üye
Konu Sahibi
tabıkıde maxicep dekı belle dosyalarını ındırdım hatta bu konun en basında kurtulus40 isimli bi abi gonderdı burdan bak dıye zaten gece kurdugumda cıhaz turkce ıdı ama sabah ıng olmus ve tek dıl ıngce
tabıkıde maxicep dekı belle dosyalarını ındırdım hatta bu konun en basında kurtulus40 isimli bi abi gonderdı burdan bak dıye zaten gece kurdugumda cıhaz turkce ıdı ama sabah ıng olmus ve tek dıl ıngce