N8 belle yüklerken cihazım çöktü yardımlarınızı rica ediyorum ne yapmalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
N8 belle yüklerken cihazım çöktü yardımlarınızı rica ediyorum ne yapmalıyım
Arkadaşlar az önce forumdaki bilgilerdenyola çıkarak phoenix programını ve cihaz için gerekli rm leri indirdim programı başlatıım herşey bitti ama cihaz açılmıyor.:rica:

.S.W.A.T.

.S.W.A.T.

Üye
cihaz koplemi açılmıyor yoksa açılıyor ekranmı gelmiyor bende cihaz açılıyor ekren gelmiyordu...muhtemelen kablo vs dokundun...eğer cihaz açılıyor ekren gelmiyorsa dowrange var onu yap tekrar belle kur...yok cihaz hiç açılmıyor diyosan dead phone flash var onu yap...üst konularda mevcut..

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
cihazın power tusuna basınca sadece 1 kez titriyor baska bisey olmuyor. dead phone flash da ymayı denedım onda da hata alıyorum

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing yazıyor

----------Eklendi @ 01:12:03 ---------- Yazıldı @ 00:59:32 ----------

Su anda da ekranda bu war.. Ve cihazın usb yanındaki ışık yanıp sönüyor ekr da nokya yazısı gelıp gıdıyor bu sekilde kaldı yardım lutfen

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing?

HRESULT 0x8421001c (-2078212068)

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
cihazın power tusuna basınca sadece 1 kez titriyor baska bisey olmuyor. dead phone flash da ymayı denedım onda da hata alıyorum

Flashing finalization failed. Do you like to retry the finalizing yazıyor

----------Eklendi @ 01:12:03 ---------- Yazıldı @ 00:59:32 ----------

Su anda da ekranda bu war.. Ve cihazın usb yanındaki ışık yanıp sönüyor ekr da nokya yazısı gelıp gıdıyor bu sekilde kaldı yardım lutfen

Firmware: Cannot verify communication to phone after flashing. Make sure that phone booted up correctly and retry.
burda yazanlari dene cozulecektir:

http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...de-pr1-0-a-geri-donmek-n8-icindir-523312.html

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
stres yapmana gerek yok.kesin duzelir yeterki denileni duzgun yap calisiyor .ben burdayim yardim ederim

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
gonderdııgnız konudakılerı yaptım scandınv yazan rm lerı ındırdım ama flash yapamıyorum cunku usb kablosunu takar takmaz ekrana nokıa yazısı cıkıyor ve ole kalıyor.

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Starting to recover the phone
Recoverying phone
Initializing
Scanning image files...
Unable to set the phone to flash mode. Unable to flash.
Getting BB5 Phone Information from Update Server...
Unable to get PHONE_INFO for Algos. 0x8400A814
Unable to get phone info from update server 0x8401F163
Unable to get phone information from Update Server
Recoverying phone
Initializing
Scanning image files...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone information from Update Server
Recoverying phone
Initializing
Scanning image files...
ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone inform

marsoy

marsoy

Üye
tlfona uzun süre 3 defa titreyene kadar açma düğmesine bastığında 3 defa titremiyomu?

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
ewwt tıtrıyor sımıdı de telefon acılır gıbı oldu ekranda batarya sımgesı cıktı pc de otomatık nokıa ovı acıldı kapadım ama phonex ekranında yıne aynı hata msj cıkıyor...

tlfona uzun süre 3 defa titreyene kadar açma düğmesine bastığında 3 defa titremiyomu?

marsoy

marsoy

Üye
3defa titrettikten sonra usb tak ve dead flas at bölece tlfon tm kapanıyo sen tlfonu kapatamadığın için eror veriyo ayrıca ovi suite yide tm kapat pcde

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
usb kabloyu cıkardım tlf acmayı denedım nokıa ekranı geldı sımdıde ekranda ıngılızce olarak Lock Code has not been set. Plase set the Lock Code yazıyor wallahı bırazdan telefonu 4 kattan asagı atıcam saat 7 den berı ugrasıyorum sınır bozucu.... hıc bır kodu kabul etmıyor usb cıkarıp tekrar takıyorum cıhazı kapatıyorum cıhaz sarj olmaya baslıyor nerden gırdım ben ya bu belle yuklaeme ısıne anlamıyorum kı...

sımdı ne yapıcam onerılerınız nedır ?

3defa titrettikten sonra usb tak ve dead flas at bölece tlfon tm kapanıyo sen tlfonu kapatamadığın için eror veriyo

marsoy

marsoy

Üye
sinan telefonu pc ye bağla bağladıktan sonra tlefonu kapat ve sonra dead flaş at

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
tamam tekrar bagladım tlf da kapalı sadece sarj oluyor hangı rm yı atıcam tekrar anna mı kurucam ?

bıde cıhaz acılmadımı artık sadece guvenlık kodu ıstıyor yınede deat flash mı atmalıyım ?

su belle ıcın olan almancarm yı mı atıcam gerııı

sinan telefonu pc ye bağla bağladıktan sonra tlefonu kapat ve sonra dead flaş at

marsoy

marsoy

Üye
scandinav atcan dead flaşı sonra anna atarsın

meletim

meletim

Üye
scandinavia sürümü kur sonra annaya yükselt bende 1 gün uğraşmıştm aynı hayata kırmak geçiyordu içimden teli :)

mkryvz

mkryvz

Üye
hehe umarım sorununu çözersin, bende telefonu gümlettim, yaklaşık 2 saattir dead phone deniyorum bi halt olmadı
sabahlar uzun bakalım ne olacak
Bu arada bendeki hata daha farklı unsupported user action request 6 from tafirmware uyarısı veriyor bu neden olabilir? Fikri olan var mı?
Phoenix 2011 kaldırdım baştan kuracağım.

meletim

meletim

Üye
desteklenmeyen hata raporu göndermek istiyor orjinalmı attığın flash ?

ISOLYTEAM

ISOLYTEAM

Üye
    Konu Sahibi
kardes zaten tamm herkez yardımcı oldu cok sagolsun allah razı olsun cıhaz benımde ole dunden berı zaten oluydu hıc acılmıyordu bugun yıne ayaga kaldırdık en son zaten scandinav attık

oda yarıda kaldı cıhaz acılıyo ama soledıgım gıbı guvenlık kodu soruyo hıc bır kod omuyo sımdı tekrar scandinav deat flash la atıyım degısıklık olacak mı acaba yıne guvenlık kodunda

kalmayalım

scandinav atcan dead flaşı sonra anna atarsın

mkryvz

mkryvz

Üye
Daha önce aynı yöntemle denemediğim sürüm kalmamıştı, ancak ne olduda değişti anlamadım gitti :)
Hala yırtınmaktayım, şuan Phoenix 2011 tekrar kuruyorum.
Bakalım çare olacak mı

Üst Alt