N8 belle ve sarj

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
    Konu Sahibi
N8 belle ve sarj
Arkadaşlar çok fantastik bir sorun ile karşılaştım sahura kalktım telefonun sarjı fulldü 5 e kadar oturdum pcde telefona hiç ellemedim herşey kapalı intnt vs vs. Sabah bir kalktm telefon kapanmış sizce sebebi ney ?

pRime.

pRime.

Üye
Olabilir hocam daha alpha sonuçta bazıları da şarj ömrü uzadı diyor.

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bende yorum yok:D uzadı mı kısaldımı belli değil sürekli değişiyor:ehe

• Beğen
Tepkiler: pRime.
PriZm

PriZm

Üye
yaw daha alpha olan bir fw den ne bekliyorsunuzki:D hızıyla yetinin işte:D

• Beğen
Tepkiler: pRime.

ayasin

Üye
bende aşırı derecede süre artışı oldu diğer haline göre 2 kat daha fazla gidiyor şarj :))

Dampierre

Dampierre

Üye
bendede batarya suresi azalmıştı bellede. zaten ben tekrar çin annasına geçtim oh dedim tüm oyunlarım çalışıyor düzgünce

projectmaximo

projectmaximo

Üye
belki belleyle alakalı bir durum değildir aylar önce bana da olmuştu.mart veya nisan ayı falandı sanırsam.tiyatroya gidecektim telefonun şarjını fulleyip güç tasarruf moduna alıp çıktım evden.yol boyunca hiç çıkarmadım cebimden evden çıktıktan yaklaşık 45 dk sonra falan tiyatroda oyunu izlerken cebimden gelen sıcakla rahatsız oldum.telefonu elime bi aldım o kadar ısınmıştı ki zor tuttum telefonu.ve çok geçmedi kendi kendine şarjı btip kapandı..sonra eve gittiğimde korka korka şarja taktım ve hiçbir şey olamış gibi şarj oldu ve bunca zamandır bi daha hiç yapmadı öyle bi şey..neden öyle oldu hiç anlam verememiştim

slant1111

slant1111

Üye
ya şarj göstergesi bugta kalmıs olabilir.belle alpha olduğu için buglar giderilmemiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt