Tavsiye Galaxy S5 Sarj olmuyor ve Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S5 Sarj olmuyor ve Açılmıyor
Dün gece her zaman ki telefonumu uçak moduna aldım, alarmını kurup, şarja taktım ve yatağımın yanındaki komidine koydum. Sabah geç uyandım çünkü alarm çalmamıştı. Telefona baktığımda kapanmış olduğunu gördüm.
Telefonu açmaya çalıştım. Samsung yazısından sonra kilit ekranına kadar açılıyor ve 5 saniye sonra kapanıyor. Kilit ekranında saat doğru ve parmak izi tarayıcı çalışıyor. Sarj %0 görünüyor ve sarj oluyor işareti de görünüyor. Fakat telefon bir türlü şarj olmuyor ve telefonu açık tutamıyorum. Sorun ne olabilir ? Ne yapabilirim ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Telefonu kapat ses acma guc tusu ve home tusuna basili tut recoverye gir.
Wipe data yap yani format
Sonra reboot de

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Şarjdayken Telefonla Oynuyorsan Yada Birşey İndirmeye Koyuyorsan Vazgeç Telefonu Kapatıp Şarj Etmek En Sağlıklısı Bir Şey Daha Telefon %40'ın Altına İnice Şarja Tak En Sağlıklısı Sen Önce Bir Bataryaya Bak Şişmişmi ?

baskahmet

baskahmet

Üye
Aynen batarya sismis olabilir
Sarj olmuyorsa ya sarj cihazi ya da sokette sorun vardir

gausjean

gausjean

Üye
    Konu Sahibi
Bataryada şişme yok. Şu an da dershaneye gitmem gerekiyor dönünce deneyeceğim formatı.
9:30 da telefonu sarjda bırakıp evden çıktım. Saat 14:48 ve telefonum ben yokken sarj olmaya başlamış ve şuan da %50 de. Hala bi sorun var gibi. Normalde çoktan %100 olmuş olmalıydı.

• Beğen
Tepkiler: baskahmet
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Sarj aletin problemli olabilir. Pc ye takip sarj etmeyi dene. Bataryanda problemli olabilir. Bataryanda sisme olmamasi bataryanin saglikli oldugunu gostermez. benim tavsiyem cihazi ve sarj aparatlarini servise goturmen.

Üst Alt