v.1 diyeyim artık bende bir önceki cfw yüklü,şarj durumu nasıl arkadaş arkadaşlar sizde?
benim normal kullanımda 1,5 gün anca gidiyor???
müzik calarda ses cok az arkadaşlar.sizde de böylemi.yani aşırı sessiz
- - - Eklendi - - -
hani birde müzik sesi artırlmışdır diye yazıyor.sesde hic bir artırma yok arkadaşım.Kullaklıksızdan bahsediyorum.Kullaklık takınca zaten hic mi hic ses gelmiyor
otur baştan flashla şimdi işin yoksasizde de oluyormu arkadaşlar.mesela muzik player acıyorsunuz bir şarkı secip calıyorsunuz sonra mizik oynatıcı ayalarına girip dengeyi secenegini tıklayınca telefon donuyor ve bir süre sonra ana ekrana dönüyor

bilader mahfettin beni ya bi daha flashla bi daha yükle...ama suç sende değil birazda bu kadar aceleci olarak ve denemeden yapılırsa sonuç bu nyse saol yinede
- - - Eklendi - - -
bella reflesh için sistem modlama bölümünde dolby mod yayınlanmış ve flashlamadan c ye atılınca çalıştığı yazılmış ama ben denedim olmadı ..uzun lafın kısası flash yolu gözüktü
nokia cooker ile o işlemi yapmak çok çok basit. biraz araştırmayla kolayca çözebilirsin. ben sıfırdan cfw mi yapıyorum kendim istersen senlede paylaşırım bitince..
bittigin zaman paylarsan güzel olur.mesela bunlara olsa güzel olur.müzik sesini artıra bilsen.ama harbinden artırabilsen.sonrada mesela arama yapınca ""etkin arama"" yı kaldırabilsen.kinetix kaydırma olsa ve arama yapınca titreme olsun.Bunlara benim icin yeterli dostum.umarım güzel birşey cıkarırsın