N8 Belle Refresh cfw by Emre Karaşahin v 1.5.3 [10.09.12] (ses sorunu aşıldı)

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
şuanda v1.5 yüklü bende emre kardeş müzik çalarda ses açmadaki sorun bendede var ayrıca kulaklığa gelen ses biraz azalmış gibi ama en son dosyaları flash lamadım henüz şuanda indiriyotum bakalım ordada olucakmı :)
daha dur flashlama

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardeş bugün güncelliyceksen bekliyeliyelim daha yüklemedm ben..bi de bi sorum olcak fp1 klavyesi aynen portlandımı yani ?

m542tf

m542tf

Üye
1.5.2 dede ses sorunu var patch da uygulasam değişen bişey yok. Sabah düzelmiştir diye heyecanla yükledim ama nafile neyse orjine geri döneyim bari. Bunu sevmiştim ama ses sıkıntısı olmasa.

Dereck

Dereck

Üye
1.5.2 dede ses sorunu var patch da uygulasam değişen bişey yok. Sabah düzelmiştir diye heyecanla yükledim ama nafile neyse orjine geri döneyim bari. Bunu sevmiştim ama ses sıkıntısı olmasa.

Nasıl bir ses sorunu var sizde ?

m542tf

m542tf

Üye
Nasıl bir ses sorunu var sizde ?

sesi sonuna kadar açtıktan sonra kısarken dalgalanma var yükselip alçalma ki ses orta seviyeden sonra daha artmıyor müzik çalarda halbulki orjinalde patch ile birlikte kulağı sağır edecek kadar ses yükseliyor

Dereck

Dereck

Üye

sesi sonuna kadar açtıktan sonra kısarken dalgalanma var yükselip alçalma ki ses orta seviyeden sonra daha artmıyor müzik çalarda halbulki orjinalde patch ile birlikte kulağı sağır edecek kadar ses yükseliyor

Şu an forumdaki tüm dolby modlarında bu sorun var açıp kısarken dalgalanmalar oluyor sağlamı varsada artık yabancı forumlardan bulmak gerekiyor dolby çokta önemli birşey değil bence dolbysiz kullanmak en iyisi şimdilik.

cihatyılmaz

Üye

aynı sıkıntı bendede var ortadan sonra seviye artmıyo seste.en üste getirdikten sonra aşağı indirirken cızırtı oluyo emre kardeş sen bi göz at bunada :) bu gece heralde tamamen sorunsuz bi cfw çıkar ortaya tabi başka sorun yoksa

m542tf

m542tf

Üye
Şu an forumdaki tüm dolby modlarında bu sorun var açıp kısarken dalgalanmalar oluyor sağlamı varsada artık yabancı forumlardan bulmak gerekiyor dolby çokta önemli birşey değil bence dolbysiz kullanmak en iyisi şimdilik.

dolby yi tamamen kaldırıp orjinali koysa çok daha iyi olacak kanımca.

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
Dereck

Dereck

Üye

dün gece 56 flash attım tele bulcam ama sorunu

uğraşmayın bence fazla.forumdaki bütün dolbyleri denedim + yabancı forumlardanda birkaç dolby denedim hepsinde açıp kısarken dalgalanma sorunu var. ses yüksekliği iyi ama dalgalanma hiç gitmiyor. şu an dolbyi kaldırdım harika çalışıyor stereo genişletme şimdilik yeterli bence. ben artık sayamıyorum kaç defa flash attığımı :)

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
uyumadım akşam sen düşün

- - - Eklendi - - -

uğraşmayın bence fazla.forumdaki bütün dolbyleri denedim + yabancı forumlardanda birkaç dolby denedim hepsinde açıp kısarken dalgalanma sorunu var. ses yüksekliği iyi ama dalgalanma hiç gitmiyor. şu an dolbyi kaldırdım harika çalışıyor stereo genişletme şimdilik yeterli bence. ben artık sayamıyorum kaç defa flash attığımı :)

ses sorununu aştıysa up la mediafire a ekliyelim

Dereck

Dereck

Üye
uyumadım akşam sen düşün

- - - Eklendi - - -

ses sorununu aştıysa up la mediafire a ekliyelim

mediafire bende kopuyor sürekli rapide atsam olurmu. ayrıca komple cfw hazırladım ben. seninki üzerinden düzenlemedim. core ve rofs2 değişiklik yapmak gerekiyor biliyorsundur zaten. orjinale döndürmen için gerekli dosyaları gönderebilirim istersen daha kolay olur senin için

.Murat.

.Murat.

Üye
karasahinemre kardeşim ses sorunu var tamam birde alfasayısal tuş yaptığımızda rakam yazmak için uzun basınca önce harfi sonra rakamı yazıyor yani ikisinide yazmış oluyor sizdede varmı bu sorun ses ve bu bahsettiğim sorunun dışında herşey güzel olmuş eline sağlık

karasahinemre

Üye
    Konu Sahibi
karasahinemre kardeşim ses sorunu var tamam birde alfasayısal tuş yaptığımızda rakam yazmak için uzun basınca önce harfi sonra rakamı yazıyor yani ikisinide yazmış oluyor sizdede varmı bu sorun ses ve bu bahsettiğim sorunun dışında herşey güzel olmuş eline sağlık

o sorun değil modun özelliği o ama istersen hazır uğraşıyoken üzerinde onu da halledeyim

.Murat.

.Murat.

Üye
benim için sorun yok olurda beğenmeyenler çıkar tam sorunsuz olsun

Üst Alt