kaqan18
Üye
-
Konu Sahibi
-
birebir ayni sorunu yaşiyorum bende vodafone ile görüştüm sorun yurtdışına kadar gittiMerhaba arkadaşlar. N8 Telefonuma belleyi yüklediğimden beri internet bağlantısı yapamıyorum. Ne mobil internetten ne de wifi den. Erişim engellendi diye bişey çıkıyor sol üst tarafta. Ne yaptıysam çözemedim sorunu vodafone müşteri hizmetlerini aradım yapılandırma mesajı göndereceklerını soyledıler ama mesaj falan da gelmıyo. Ne yapmam lazım deli etti beni lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler
arkadaşa katılıyorum kesinlikle bildirim barını aşağıya çek ve wifi yada mobil'i aç sorunun biterBildirim çekmecesini aç ordan wifi mı hangisini istiyorsan aç.
dostum ayni sorunu yaşiyordum , kilit kodu sorması yükleme sırasında oluşan bi problem sonucu meydana geliyormuş farkedilebilen bi problem değilmiş yani görsel değil. bende ayni problemi yaşadim uzun bi süre sıkıntı cektim .hard format atip yazilim flashlama konusunda bilgisiz oldugumdan teli nokia shopa verdim yaptilar . bu sefer telefonun açilmasi hatali demeye başladi . fakat internet ve kilit kodu problemi düzeldi. şimdi ben bu telefonun açilmasi hatali mesajindan bunaldim ve tele soft format attim e depoyu formatladim şimdi yazilimi yeniden yükle dedim ve sonucu bekliyorum buraya yazarim birazdan inşallah o sorunda çözülür diye umuyorum . sana önerim hard format atman eğer bilmiyorsan yakin bi nokia shopa götürüp yaptirman dostumbağlantı sorununu bi şekilde hallettik... mağaza ve haritalarda sorun yok. flv videolarını oynatyor .... ama hala açılırken kilit kodu istiyor ..bir de şimdi '' telefon açılması hatalı'' uyarısı çıkıyor...uğraşmaya devam
dostum ayni sorunu yaşiyordum , kilit kodu sorması yükleme sırasında oluşan bi problem sonucu meydana geliyormuş farkedilebilen bi problem değilmiş yani görsel değil. bende ayni problemi yaşadim uzun bi süre sıkıntı cektim .hard format atip yazilim flashlama konusunda bilgisiz oldugumdan teli nokia shopa verdim yaptilar . bu sefer telefonun açilmasi hatali demeye başladi . fakat internet ve kilit kodu problemi düzeldi. şimdi ben bu telefonun açilmasi hatali mesajindan bunaldim ve tele soft format attim e depoyu formatladim şimdi yazilimi yeniden yükle dedim ve sonucu bekliyorum buraya yazarim birazdan inşallah o sorunda çözülür diye umuyorum . sana önerim hard format atman eğer bilmiyorsan yakin bi nokia shopa götürüp yaptirman dostum
----------Eklendi @ 18:20:11 ---------- Yazıldı @ 18:06:47 ----------
evet arkadaşim problemim tamamen çözüldü hatada ortadan kalkti inşallah tekrarlamaz , böyle yapmani öneririm sorunu halledebilmen için
baglantı sorununu nasıl hallettın ben baglanmaya calısıyorum wi-fi baglanılamıyor dıobağlantı sorununu bi şekilde hallettik... mağaza ve haritalarda sorun yok. flv videolarını oynatyor .... ama hala açılırken kilit kodu istiyor ..bir de şimdi '' telefon açılması hatalı'' uyarısı çıkıyor...uğraşmaya devam
baglantı sorununu nasıl hallettın ben baglanmaya calısıyorum wi-fi baglanılamıyor dıo
baglantı sorununu nasıl hallettın ben baglanmaya calısıyorum wi-fi baglanılamıyor dıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?