N8 belle internet sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
N8 belle internet sorunu
Merhaba arkadaşlar. N8 Telefonuma belleyi yüklediğimden beri internet bağlantısı yapamıyorum. Ne mobil internetten ne de wifi den. Erişim engellendi diye bişey çıkıyor sol üst tarafta. Ne yaptıysam çözemedim sorunu vodafone müşteri hizmetlerini aradım yapılandırma mesajı göndereceklerını soyledıler ama mesaj falan da gelmıyo. Ne yapmam lazım deli etti beni lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler

sado826

sado826

Üye
ayarlar>bağlantı>mobil veri açık mı kapalı ona baktın mı acaba ?

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
annadan kalan çerez dosyaları yüzünden bağlantı sorunu oluyor.yüklemeden önce telefona format atıp öyle Belle kurulumu yapın

dreambutreal

Üye
Merhaba arkadaşlar. N8 Telefonuma belleyi yüklediğimden beri internet bağlantısı yapamıyorum. Ne mobil internetten ne de wifi den. Erişim engellendi diye bişey çıkıyor sol üst tarafta. Ne yaptıysam çözemedim sorunu vodafone müşteri hizmetlerini aradım yapılandırma mesajı göndereceklerını soyledıler ama mesaj falan da gelmıyo. Ne yapmam lazım deli etti beni lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler
birebir ayni sorunu yaşiyorum bende vodafone ile görüştüm sorun yurtdışına kadar gitti :D , elli kere mesaj yollattim hiçbiri gelmedi enson farkli bi cihazdan aradim kontrol ettiler elle ayar yaptik yine yok ne yaptiysam olmadi bende çözüm ariyorum , bulursam paylaşirim burda sizde bulursaniz sevinirim

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
mobil veri hepsi açık sadece mobil veri değil wifi ile de bağlanmıyor.kurtuluş 40 usta bakarsan sevinirim.şimdiden teşekkürler

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ilgilenebilecek kimse yok mu kaç gündür takip ediyorum konuyu cevap gelmiyo. Farklı bi konuda açmak istemiyorum. Telefonu parçalamadan bi cevap yetişirse iyi olacak.

kaqan18

kaqan18

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar format attım bu seferde bağnatı sorunu veriyor. Yardımcı olabilecek kimse yokmu?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
internete nerden girmeye calisıyosun arkadaşım

----------Eklendi @ 15:21:49 ---------- Yazıldı @ 15:20:29 ----------

operadan mı tarayicıdan mı

TheMadness

TheMadness

Üye
Bildirim çekmecesini aç ordan wifi mı hangisini istiyorsan aç.

adanalı1

adanalı1

Üye
Hard format atıp. Yazılımı tekrar yuklemen lazım .. baska cozumu yok . .

teserak

teserak

Üye
internet bağlantı sorunu bende de ,ne yaptıysam olmadı, yabancı sitelerde belle yle birlikte gelen F-security programının bağlantıya engel olduğunu ve bu programı telden kaldırınca düzeldiğini söylüyorlar....ilk belle yüklemem de F- Security nin otomatik yüklendiğini gördüm ama etkinleştirmek istediğimde beğlantı kuamamıştı..ayrıca hala kilit kodu geçersiz sorunu da var...Sonra tekrar format ve yüklemeden sonra baktım ki F- security ikonu menüden gitmiş,uygulama yöneticisinde de gözükmüyor bu yüzden kaldıramadım..suite den tekrar yükleyip bu programı suite üzerinden veya telden bu programı kaldırmayı deniyecem...bakalım bağlantı ve kilit sorunu düzelecek mi....Nokia Destek hattına da şikayet mail ini gönderdim.

_ardaa

_ardaa

Üye
f-secure ile ilgili değil çünkü güncellemeyle gelen f-secure sadece hırsızlık aboneliği var verilere yada ağa karışmaz, sorununuz erişim reddedildi sorunu ise soft format atın ağa bağlanmıyorsa pull-down menüyü aşağı çekin mobil veri yada wi-fi kullanıyorsanız wi-fi'yi açın yada her ikisini birden öyle bağlanın.

İlk belle yüklediğimde bende de izin verilmedi hatası vardı soft format attım düzeldi.

teserak

teserak

Üye
bağlantı sorununu bi şekilde hallettik... mağaza ve haritalarda sorun yok. flv videolarını oynatyor .... ama hala açılırken kilit kodu istiyor ..bir de şimdi '' telefon açılması hatalı'' uyarısı çıkıyor...uğraşmaya devam​

dreambutreal

Üye
bağlantı sorununu bi şekilde hallettik... mağaza ve haritalarda sorun yok. flv videolarını oynatyor .... ama hala açılırken kilit kodu istiyor ..bir de şimdi '' telefon açılması hatalı'' uyarısı çıkıyor...uğraşmaya devam​
dostum ayni sorunu yaşiyordum , kilit kodu sorması yükleme sırasında oluşan bi problem sonucu meydana geliyormuş farkedilebilen bi problem değilmiş yani görsel değil. bende ayni problemi yaşadim uzun bi süre sıkıntı cektim .hard format atip yazilim flashlama konusunda bilgisiz oldugumdan teli nokia shopa verdim yaptilar . bu sefer telefonun açilmasi hatali demeye başladi . fakat internet ve kilit kodu problemi düzeldi. şimdi ben bu telefonun açilmasi hatali mesajindan bunaldim ve tele soft format attim e depoyu formatladim şimdi yazilimi yeniden yükle dedim ve sonucu bekliyorum buraya yazarim birazdan inşallah o sorunda çözülür diye umuyorum . sana önerim hard format atman eğer bilmiyorsan yakin bi nokia shopa götürüp yaptirman dostum

----------Eklendi @ 18:20:11 ---------- Yazıldı @ 18:06:47 ----------

evet arkadaşim problemim tamamen çözüldü hatada ortadan kalkti inşallah tekrarlamaz , böyle yapmani öneririm sorunu halledebilmen için

teserak

teserak

Üye
dostum ayni sorunu yaşiyordum , kilit kodu sorması yükleme sırasında oluşan bi problem sonucu meydana geliyormuş farkedilebilen bi problem değilmiş yani görsel değil. bende ayni problemi yaşadim uzun bi süre sıkıntı cektim .hard format atip yazilim flashlama konusunda bilgisiz oldugumdan teli nokia shopa verdim yaptilar . bu sefer telefonun açilmasi hatali demeye başladi . fakat internet ve kilit kodu problemi düzeldi. şimdi ben bu telefonun açilmasi hatali mesajindan bunaldim ve tele soft format attim e depoyu formatladim şimdi yazilimi yeniden yükle dedim ve sonucu bekliyorum buraya yazarim birazdan inşallah o sorunda çözülür diye umuyorum . sana önerim hard format atman eğer bilmiyorsan yakin bi nokia shopa götürüp yaptirman dostum

----------Eklendi @ 18:20:11 ---------- Yazıldı @ 18:06:47 ----------

evet arkadaşim problemim tamamen çözüldü hatada ortadan kalkti inşallah tekrarlamaz , böyle yapmani öneririm sorunu halledebilmen için

verdiğin bilgiler için teşekkürler

esinnti

Üye
baglantı sorununu nasıl hallettın ben baglanmaya calısıyorum wi-fi baglanılamıyor dıo

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
baglantı sorununu nasıl hallettın ben baglanmaya calısıyorum wi-fi baglanılamıyor dıo

arkadaşım ag hedeflerınden bagli oldugun öperatör internet harıcındekı tüm baglantıları sil ve wifiyi açip tarat bulunca okeyle

teserak

teserak

Üye

ben dosya yöneticisinden E hafızayı ve hafıza kartını biçimlendirdim sonra kapalıyken 4 lü tuş kombinasyonuyla hard format attım...sonra operatörden veya wifi den internet sorunu düzeldi...dikkat teldeki herşey silinecek.

PROTON1

PROTON1

Üye
C6 ve c7 BELLE güncelelndir güncellenmez olaydı wep şifreli ağa bağlanmıyor outdoor kullandıgımdan wpa2 moduna da geçemem.Ulan taş gibi N95 8GB var çatır çatır giriyor milyarlık telefonlar giremiyor ne cihaz yapmıssın be NOKIA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt