N8 belle Etkin Aktarmalar uyarısı nasıl kapatılır??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
N8 belle Etkin Aktarmalar uyarısı nasıl kapatılır??
Birini ararken ikide bir etkin Aktarmalar var yazısıni nasıl kapatabilirim.... Daha önce v5 cihaz kullanırken rompatcher yaması ile kapatmıştım.... N8 de nasıl yapılır bir bilgisi olan var mi?
Bide bir kaç gündür *#0000# yapıp cihaz güncelleştirmelerine bakmak istiyorum ama bir türlü girmiyor ayarlardan giriyorum açmıyor güncelleştirme kısmını sizce nden olmuş olabilir acaba yüklediğim bir mod veya programdan dolayı mi girilmiyor ??

catdog136

catdog136

Üye
Tweaks isimli program kapatabilir :hmmm çok emin değilim ancak cfwlerde kaldırılabiliyorsa tweakste yapabilir diye düşünüyorum.. :hmmm

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
rompatcher yanalari bellede olmuyor sanırsam denendi olmadı... Başka yöntemi yokmu belle için... Bu Tweaks hangi eklentisi bu işi görür...?

catdog136

catdog136

Üye
Bilgisayardan siteye girdiğimde yardımcı olabilirim, o zamana kadar çözüm bulamazsanız..

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bellede o uyarılar kapatılamadı diye biliyorum ne yapılırsa yapılsın çıkıyor.
güncelleme olayına gelince kurtuluş abinin açtığı bir konu vardı C hafızasından ~20 mb yer kazanmakla ilgili.C'den bir klasör var onu siliyosun falan. Eğer o klasörü sildiysen o güncelleştirme ekranı açılmıyor diye okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
bellede o uyarılar kapatılamadı diye biliyorum ne yapılırsa yapılsın çıkıyor.
güncelleme olayına gelince kurtuluş abinin açtığı bir konu vardı C hafızasından ~20 mb yer kazanmakla ilgili.C'den bir klasör var onu siliyosun falan. Eğer o klasörü sildiysen o güncelleştirme ekranı açılmıyor diye okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum.

evet onu silmiştim peki nasıl geri getirebiliriz ?

Buhara15

Üye
    Konu Sahibi
evet onu silmiştim peki nasıl geri getirebiliriz ?

[ÇÖZÜLDÜ] Güncelleştirme kısmını çözdüm açılıyor şimdi....
Şu etkin Aktarmalar sinir ediyor bazen çağrı atınca onun geçmesini bekleyene kadar tl kesiliyor...

TheMadness

TheMadness

Üye
çıkıyor gene ben modladım sonuç aynı anna ve altında sorunsuz ama

TheMadness

TheMadness

Üye
operatörden isteyebilirsin. Ama tel kapalıyken gelen aramalar mesaj olarak gelmez.

fikret3968

fikret3968

Üye
bendede çıkıyor ve cep kapalıyken gelen aramalar zaten msj olarak almıyorum ben

enolaguy

Üye
Bence bu yazi biz birisine telefon actigimizda kendi telimiz o sirada bizi arayan birisine mesgul calmak yerine "aradiginiz numara baska biriyle gorusuyor " mesajini veren yonlendirmeden baska bir sey degil o yuzden bundan kurtulmak isteniyorsa telefon mesgul aninda karsi tarafa mesgul sinyali verecek sekilde ayarlanmasini istemekle giderilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt