N8 Anna yüklemek istiyorum yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
N8 Anna yüklemek istiyorum yardım
Arkadaşlar aradım ama herşey çok parçalı, nerden ne yükleyeceğim bilemiyorum. Daha önce telefonuma flashla bi kaç kere yazılım attım.

Şu an ilk çıkan çin varyantı anna yüklü telefonumda ama ben orjinal bir sürüm anna yüklemek istiyorum. Türkçe klavyesi ve türkçe desteği olan bir anna sanırım henüz yok ama alman annalarında Türkçe varmış sanırım. Bir kaç yerde de türkçe klavye olduğuna dair şeyler okudum ama inanın bir türlü bulamadım ve yanlış dosyaları birleştirip telefona hasar vermek istemiyorum.

Lütfen bana en uygun resmi annayı nereden indirebileceğimi ve tam adını, varsa türkçe yamasını ve türkçe klavye dosyasını verirseniz minnettar olurum. İnanın aradım ama bulduğum dosyalara güvenemiyorum hepsi parça parça.. navifirmden hangi annayı indireceğimi söylerseniz, siz sadece türkçe klavye paketini verseniz de olur.

Şimdiden çok teşekkürler..

Uruloki

Uruloki

Üye
bende belle yüklemek istiyorum ivo3.1 + türkçe destekle berabar nasıl olucak hiç bilmiyorum millet dosyaları koymuş bırakmış bende hiç flash atmadım ne yapcam bilmiyorum

delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi
Birisi yardım etsin anna yüklemem gerek benim tekrar. Kamera arızaya bağladı, system error veriyor.. Yüklemişken de türkçe ve türkçe klavyeli bi tane yüklemem gerek diye düşünüyorum. normal yazışmalardaki halim bozuldu ingilizce yazmaktan :)

Uruloki

Uruloki

Üye
navifirmden yüklesene direk 24.1 i

delidolunet

delidolunet

Üye
    Konu Sahibi

sorun da orda. benim 22.14 olan annayı yüklemem gerek çünkü telefonu servise vericem 1-2 hafta sonra. 24.1i yüklersem bi 6 ay daha beklemem gerekebilir resmi anna 24.1 gelene kadar ki hiç öyle bi tahammülüm yok.

o yüzden 22.14 yüklemek zorundayım ama hangi ülkenin varyantını indirip türkçe klavye için hangi dosyayı eklemem lazım malesef bir türlü çözebilmiş değilim... renk falan bile farkedebiliyo bazen fw indirirken, çok kafam karıştı..

tek istediğim türkçe olan bi 22.14 annanın tam ülke fw adını vermeniz bir de uygun türkçe klavye dosyasını vermeniz.. inanın aradım bulamadım bi türlü hangisi bana uygun olan..

SilentOne

SilentOne

Üye
takıl kafana gore

cardanadam

cardanadam

Üye
yarını bekle arkadaşım bence bu sefer kesin gelecek

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Bencede yarını bekle yarın gelecek gibi alman yükleyip pişman olma :oke:

WebStyle

WebStyle

Üye
Bencede yarını bekle yarın gelecek gibi alman yükleyip pişman olma :oke:

Hiç bir şey fark etmez. Orjinal sürüm çıkınca ovi mağaza üzerinden tekrar yükleme yapar. Türkiye annasını yüklemiş olur..

TheORCUN

TheORCUN

Üye

Hasan Flashcı el atsın bi sana özelden faceni yaz bana canlı destek yapim :D Türkçe belle süper sorunlu olan tek şey iStunt2 çalışmaması şu an bende...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt