N8 için Symbian Anna Yüklemek istiyorum...Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
N8 için Symbian Anna Yüklemek istiyorum...Yardım
Arkadaşlar Nokia'nın Anna'yı çıkartacağı yok... Bende beklemekten sıkıldım... Zaten Downgrade yöntemi de çıktı. Orjinal Anna çıkana kadar Çin versiyonunu kullanmak istiyorum... Forumda Türkçe dil yamalı versiyon mevcut fakat bu sadece tek dosya... Diger dosyaları nerden bulacağız ve yükleme aşamaları Phoenix ile nasıl yapacağız. Bende Phoenix 2011.014.003 mevcut bununla olurmu ? Ve yükleyince içindeki dosyalarım kaybolurmu uygulamalar oyunlar vs? Aşamaları yazarsanız sevinirim yüklemek istiyorum artık...

ImPossibLe28

Üye
teldeyim şuan pek yardımcı olamayacam ama çin annası yükleyince bendeki oyun ve uygulamaların çoğu gitti. Aynılarını geri yüklersen ayarları aynen kalıyor.
Ben çin annasından pr 1.2 ye dönüş yaptım..

sercantapsin

sercantapsin

Üye

Şöyle bir linkten indiriyorsun.

-omer-

-omer-

Üye
teldeyim şuan pek yardımcı olamayacam ama çin annası yükleyince bendeki oyun ve uygulamaların çoğu gitti. Aynılarını geri yüklersen ayarları aynen kalıyor.

:bann::bann::bann::bann::bann:

bu arada dostum yükleme en az 3 en fazla 10 gün bekle yaa

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bekleyince ne olacak... Zaten downgrade yolu var artık beklemenin anlamı yok... Eskiden downgrade yapılmıyor diye yüklemekten cekiniyorduk... Phoenix ile adımları anlatırsanız sevinirim bilen arkadaşlar

Dampierre

Dampierre

Üye
Bencede yükle. Bana kalırsa ağustosun sonunda çıkacak anna bu gidişle :D

sercantapsin

sercantapsin

Üye
Belki daha uzun sonuçta her halukarda geri dönülebiliyor:) Denemekten zarar gelmez akşamdan beri hepsini denedim:) en stabil şuan 14.02-04 :)

cardanadam

cardanadam

Üye
bekle arkadaşım bekle sabıret zaten orjinali çıkacak ne gerek var birde orjinali yüklerken uğraşacan

pRime.

pRime.

Üye

Dostum şu yazdığını ama'ya çevir bir an önce :d:.

• Beğen
Tepkiler: gokturk_prensi
WebStyle

WebStyle

Üye
Bu tür konular artık açılmasa daha iyi olacak sanki. Symbian 3 kategorisinde konuların yarısı bu şekilde.. Biraz daha beklemek çok daha mantıklı. Ağustos ortası orjinal Anna çıkacak diyorlar. Zaten Çin Anna'sına geçenlerin çoğu tekrar eski sürüme geri döndüler..

eRdaL.

eRdaL.

Üye
çoğu degil azı döndü bence eski sürüme:)

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ben döndüm çünkü babam fırça attı :)

Dampierre

Dampierre

Üye
geriye dönenlerin çoğu birşey olur garanti kabul etmez korkusuyla dönmüştür diye düşünüyorum.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Beklemeyi bıraktım birazdan bende annaya geçiyorum :)

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Inşallah pişman olmazsın. Bende de anna yüklü ben pişmanım şu an üstelik Türkçe versiyonu yüklü. Sebebi de şu en sevdiğim uygulamada yüklenemedi hatası, bazı java uygulamalarının yüklenmemesi ve wi-fi sorunu.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bi dosya eksik hatası veriyor ama devam etmek için evet hayır seceneği yok... Direk eksik diyor iptal ediyor... Dosyalar dogru yerde zaten Rm-596 seciyorum phoenix den. ama daha başlarken eksik diyor iptal ediyor

mcnpl4

mcnpl4

Üye
resim atabilirmisin?

Üst Alt